Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Цегла червона рядова будівельна

залізобетонний бордюрфундаментних блоківплити покриття теплотрастротуарні бетонні плитителефонний колодязь кксфемпоребрикифасадна цеглатротуарний поребрикaeroc

Цегла червона рядова - коротко


Одним із таких матеріалів є цегла. Цей виріб виготовляється з червоної глини та води.

З давніх-давен кераміка вважається найпопулярнішим і надійним матеріалом для будівництва. Технічні характеристики виробу залежить від пропорції різних видів глини в цеглині.

Його використовують для будови будинків, гаражів, дач, багатоповерхових будівель.

Червона рядова цегла - це виріб, який виготовляють з одного або двох видів глини, і обпалюють при температурі 1000°С. Матеріал для виготовлення видобувають у спеціалізованих кар'єрах у відкритий спосіб. При сушінні цегли, можуть бути задіяні два різні способи. Камерний та тунельний, при цьому результат виходить однаковий.

Щоб перевірити якість, потрібно послухати звук під час удару, якщо він глухий, то матеріал не пройшов достатньої термічної обробки. При добрій роботі буде дзвінкий звук.

 

Як вибрати червону рядову цеглу


На ринку представлено тисячі варіантів будівельних матеріалів. І на початку будівництва кожна людина може зіткнутися з низкою питань. Який вигляд буде кращим, розмір, форма і так далі.

Щоб не шкодувати про покупку, варто ознайомитися з головними характеристиками цегли, перед придбанням:

  • Теплопередача. Залежно від цього показника застосовують при будівництві різних складових будинків.
  • Густина. Розраховується числівником від 1500-2000кг/м3.
  • Водопоглинання - число свідчить про здатність вбирати вологу.
  • Абсорбція пара. Високі коефіцієнти дозволяють підтримувати м'який мікроклімат у приміщенні. І забезпечувати морозостійкість.
  • Екологічність.
  • Довговічність.

Вивчаючи технічні характеристики під час будівництва, можна уберегти себе від подальших проблем з ремонтом.

Червона рядова цегла має ряд переваг перед іншими видами. Використовуючи його можна отримати правильний мікроклімат усередині приміщення, відмінну звукоізоляцію та захист від мінусових температур.

На ринку представлений широкий асортимент будівельних матеріалів, і виробники починають відходити від стандартних форм. Все частіше випускаючи в продаж ту ж полуторну або подвійну червону цеглу.

 

Де купити рядову червону цеглу?


Якщо Ви вирішили придбати будівельні матеріали, варто звернути увагу на інтернет-магазин t-b-k.com.ua. До асортименту входить більше сотні видів цегли, а також матеріали для будівництва.

Кожна людина, вибираючи компанія для своїх потреб, хоче отримати максимум за невеликі гроші. Наше підприємство надає товари, які пройшли перевірки на якість. Також постачальники співпраці проходять ретельний відбір перед укладанням договорів.

Купуючи товар, Ви отримуєте 100% гарантії якості та безпеки для продукції.
Для того, щоб зробити замовлення, необхідно перейти на сайт та додати товар у кошик. При цьому не потрібна додаткова реєстрація користувача.

При здійсненні покупки кожен покупець повинен бути впевнений здійснюючи вибір. Здійснюючи замовлення в нашому інтернет-магазині, покупець отримує консультацію служби підтримки. Виходячи з побажань та переваг, головним завданням наших консультантів є допомога у правильному виборі товару. Звернутися за консультацією ви можете у будні дні по телефону, також використовуючи електронну пошту, та сервіс питань - відповідей на сайті.

На всю продукцію представлені найдоступніші ціни, також в залежності від категорії можна отримати знижки. Детальнішу інформацію про акції, на які групи товарів поширюється, можна знайти на сайті.

Доставка будівельних матеріалів здійснюється по всій території України, протягом 1 - 3 днів від дня оформлення замовлення. Жителі міста Рівне, Житомир, та й інших місць України, також мають чудову нагоду отримати товар прямо додому кур'єрською службою. Сплатити продукцію можна післяплатою, карткою на сайті або готівкою кур'єру.

Цегла М200 ЗБК

ціна від 18.8 грн.

Показано 1 по 29 з 29 (Всього сторінок 1)

Прайс, цены на Цегла червона рядова будівельна

Цегла загальнобудівельна повнотіла М75 ціна від 6 грн.
Цегла загальнобудівельна повнотіла М100 ціна від 6 грн.
Цегла загальнобудівельна повнотіла М100 Ватутіне ціна від 6.8 грн.
Цегла М100 Кіровоградський (Кропивницький) КЗСМ №1 загальнобудівельна повнотіла ціна від 8.8 грн.
Цегла М100-125 Корсунь-Шевченківська загальнобудівельна повнотіла ціна від 8 грн.
Цегла Подвійна 2НФ М125 FP KLINKER (ФП Клінкер) с. Мамрин ціна від 10.5 грн.
Цегла загальнобудівельна пустотіла подвійна Керамейя ТеплоКЕРАМ 2НФ М125 ціна від 15 грн.
Цегла загальнобудівельна пустотіла подвійна Керамейя ТеплоКЕРАМ 2НФ М150 ціна від 15.5 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова Вітебськ ціна від 42 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова ЗБК ціна від 18.8 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова Горинь ціна від 16 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова Могилів-Подільський ціна від 14 грн.
Цегла пічна М250 повнотіла рядова Пологи Ексклюзив ціна від 14.5 грн.
Цегла загальнобудівельна повнотіла М100-125 М\В ціна від 0 грн.
Цегла загальнобудівельна пустотіла Керамбуд М125 поліпшена рядова ціна від 0 грн.
Онлайн в строительном магазине ТБК Апельсин мы предлагаем Вам подобрать и заказать Цегла червона рядова будівельна и лучшие стройматериалы по нормальной цене. Разнообразный выбор в категории Цегла всих типів і марок от качественных производителей. В интернет магазине строительных материалов и железобетонных изделий представлены только популярные бренды: PROKERAM, ЧЗБМ и есть возможность купить жб сваи и другие товары с быстрой доставкой по Кривому Рогу, Виннице и остальным городам А спец.предложения на железобетонная дорожная плита или лавочка для улицы будут Вас возращать к нам опять и опять. Смотрите и заказывайте также блок газобетонний и скамейки для улицы - купить стройматериалы в Киеве можно в один клик!
Фільтр