Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Газобетонні блоки

тротуарна плитка клінкернатротуарна плитка вібропресованабудматеріали асортиментбудматеріали ЖБІсходи із залізобетонусортамент пальтеплофікаційні камериобмежувачі паркувальних місцьсходи сходовіпаркова лавочкапорізований керамічний блокбудівельні піноблокицегла білоцерківськавібролиття тротуарної плиткивеликоформатна бруківка

Газоблок, з недавніх пір, займає лідируючу позицію за популярністю серед кладочних будівельних матеріалів в Україні.

Показано 1 по 30 з 30 (Всього сторінок 1)

На сьогоднішній день ніздрюватий газобетон вважається одним з найпопулярніших матеріалів в будівництві. Обґрунтовано використання газоблоку в Києві не тільки при будівництві малоповерхових будівель, але і при зведенні монолітних висоток.

 

Основні якості, якими володіють газобетонні блоки:

  1. Стійкість до впливу зовнішнього агресивного середовища і вогнестійкість. Використання газобетону будівельниками виправдовується також в тій непростій ситуації, коли потрібно зберегти житло від підвищеної вологи, або ж коли будівництво буде проходити в посушливому районі. За рахунок своїх унікальних властивостей і параметрів, газоблок, ціна якого не висока, витримує дію прямого вогню більше 3-4 годин без зниження експлуатаційних якостей. Крім цього, цей будівельний матеріал не піддається іржавінню і гниттю, навіть без попередніх зовнішніх оздоблень зберігає свої унікальні якості на протязі довгого часу.
  2. Теплоізоляція. Основною причиною, по якій безліч забудовників хочуть придбати газобетонні блоки, вважається підвищені теплоізоляційні якості даного матеріалу. Завдяки газобетонним блокам будинок перетвориться в затишне й комфортне житло.
  3. Звукоізоляція. Газобетон також користується популярністю за рахунок своїх високих звукоізоляційних властивостей. Купити газоблок можна в будь-якому будівельному магазині, зокрема у нас, в «ТБК Апельсин» після чого в побудованому будинку можна насолоджуватися спокоєм і тишею.
  4. Міцність. Існуюча на сьогоднішній день ситуація з продажем блоків дала покупцеві широкий вибір будівельних матеріалів. Наприклад, для будівництва малоповерхових будівель зазвичай потрібно купити газоблоки, міцність яких 400-500 кг / см3, в той момент, як для багатоповерхових будівель потрібно газобетон з міцністю 600 кг / см3 і більше.
  5. Виробництво газоблоків на відміну від блоків з пінобетону вимагає високих матеріальних витрат і технологія виробництва газобетону має високопродуктивних характер. Завдяки масовості виробництва виходить низька собівартість, і це дозволяє купити газоблоки, ціна якого доступна всім.

Способи виробництва газобетону

Головні інгредієнти, які увійшли до складу газобетону - це кварцовий пісок, алюмінієва пудра, вапно. Виробництво даного матеріалу є процес змішування його складових до появи розчину потрібної консистенції. Після первинного затвердіння газобетон розрізається на формочки необхідного розміру. На завершальній стадії виробництва газоблоки «гартуються» в автоклавної печі, де вони набирають необхідну жорсткість і міцність. Таким чином, отриманий автоклавний газобетон отримує безліч унікальних властивостей, за рахунок яких набирає все більшу і більшу популярність. Робить популярним газоблок ціна. Київ активно використовує даний матеріал при будівництві.

Крім спеціальної автоклавної технології, газобетонні блоки виготовляють за допомогою методу пропарювання, або ж методом повітряного твердіння. У кожного з цих методів присутні певні переваги і недоліки, які, врешті-решт, наділяють особливими властивостями і параметрами газоблоки. Київ це вже давно оцінив всі плюси і переваги цього стінового матеріалу.

Виробництво такого газобетону вважається одним з найбільш рентабельних і доступних методів отримання універсального будматеріалу, який можна використовувати як для будівельних робіт нових споруд, так і для реконструкцій вже наявної споруди. У «ТБК Апельсин» ви зможете купити газоблоки в будь-який час і за доступною ціною.

Газоблок – матеріал для швидкого малоповерхового будівництва

Як тільки планується будівництво, одразу постає питання про матеріали. Для будівництва стін часто використовуються газобетон. 85 відсотків у складі цього штучного каменю займають бульбашки газу. Така структура робить матеріал легким. До того ж він теплий і дихаючий.
Коли під час будівництва використовується газобетон, помітно знижуються витрати на опалення. У деяких випадках економія становить 30 відсотків. Газобетонні блоки бувають різної конструкції, вони можуть відрізнятися щільністю.

Газоблок – технології виготовлення

Різні частини будівлі будуються з різних матеріалів. Блоки газобетону можуть бути різними за розмірами та марками. Їхня якість залежить від технології, яка була задіяна в процесі виробництва. Можна купити газобетон:

  • Автоклавний. Для затвердіння матеріалу використовується автоклав, в якому подається насичена пара під високим тиском. Відмінна риса блоків – висока міцність та ідеальна геометрія. Вони ідеально підходять для зведення несучих стін. Але варто враховувати, що на подібний газоблок ціна – вища. 
  • Неавтоклавні. Для сушіння матеріалу призначені спеціальні камери. Також процес може відбуватися у природних умовах. Виробництво такого газоблоку можна організувати на будівельному майданчику.

Другий варіант матеріалу використовується рідше, оскільки автоклавний газобетон відрізняється найкращими показниками міцності.

Марки блоків із газобетону

Клас матеріалу залежить від коефіцієнта міцності. Велика міцність – у автоклавних газоблоків, тому що в процесі їх обробки парою на матеріал впливає тиск у дванадцять атмосфер. Необхідно враховувати, що у будівельному матеріалі потрібно враховувати марку морозостійкості. Найбільшою популярністю користуються марки:

  • D300. Максимальна міцність на стиск становить 22,13-29,57 кг/см. Марка морозостійкості матеріалу становить F25. Це означає, що газобетон здатний витримати двадцять п'ять циклів повного заморожування та розморожування. Матеріал подібної марки – негорючий. Його відмінна риса – високі теплоізоляційні якості. Газоблоки відрізняються пористістю понад 80 відсотків, завдяки чому гарантовано не лише збереження тепла, а й поглинання звуку.
  • D400. Газобетон відрізняється маркою морозостійкості F35. У його складі 75-80 відсотків повітря, завдяки цьому матеріал стає не тільки міцнішим, але й чудово зберігає теплоізоляційні властивості. Достатньо стіни завтовшки 100 мм, щоб якісно поглинати звук 35-37 дБ. Матеріал відноситься до конструкційно-теплоізоляційного.
  • D500. Міцність на стиск матеріалу складає 25-46 кг/см. Пористість становить 65-75 відсотків, марка морозостійкості – F50. Якщо з таких блоків звести перегородку завтовшки 125 мм, вона поглине шум 44-46 дБ. Газобетон є конструкційно-ізоляційним.
  • D600. Матеріал має несучу здатність. Стіна завтовшки 180 мм поглинає звук 43 дБ. Найчастіше подібні газоблоки застосовуються для того, щоб зводити несучі конструкції. При цьому стіни необхідно додатково утеплювати.

Існують інші марки, але вони користуються меншою популярністю. Вони використовуються для багатоповерхового будівництва.

Якими є газобетонні блоки?

У процесі будівництва потрібно зводити різні стіни. На матеріал діє різне навантаження. Блоки бувають:

  • Конструкційними. Відмінна риса матеріалу – міцність. Щільність складає D900-D1200. Газобетон відрізняється високою теплопровідністю, але стіни потрібно додатково утеплювати.
  • Теплоізоляційні. До такого типу відносяться марки D300 і D400. Такий матеріал має низький рівень теплопровідності. Газобетон відрізняє високий опір і невелика міцність. Його застосовують для зведення одноповерхових будівель, перегородок та утеплення зовнішніх стін.
  • Конструкційно-теплоізоляційні. Щільність матеріалу складає D500-D900. Завдяки високій міцності матеріал можна використовувати для будівництва триповерхових будівель, утеплення стін потрібно при товщині газобетону меншою за 375мм. Рівень теплоізоляції у приміщеннях – високий.

Правильно обраний вид газобетону дозволяє звести міцну будівлю, яка буде теплою зимою і прохолодною в спекотні місяці.

Як правильно купити газоблок?

Газобетонні блоки користуються популярністю у сучасних будівельників. Ціна газоблоку – цілком прийнятна, також він відрізняється низкою переваг:

  • жорсткістю;
  • негорючість;
  • біостокість;
  • екологічністю;
  • густиною;
  • довговічністю.

Матеріал використовується для будівництва не тільки житлових приміщень, а й промислових будівельних об'єктів. Він легко піддається обробці, завдяки чому мінімальна кількість часу витрачатиметься на прокладання комунікацій.

Щоб правильно вибрати будівельний матеріал, необхідно визначити основні параметри. Газобетон можна купити в будівельному магазині. Якщо немає досвіду у виборі матеріалів для будівництва стін, слід звернутися за допомогою до фахівців. Газобетонні блоки необхідно підбирати з урахуванням теплопровідності, щільності та міцності, вогнестійкості та паропроникності.

Показники звукоізоляції залежать не тільки від товщини стін, а й від щільності газобетону. Газоблоки, ціна яких відносно невисока, відносяться до якісних будівельних матеріалів. Вони дуже надійно з'єднуються між собою завдяки пазам та гребеням і використанню спеціальних клейових сумішей.

Купити газобетон в Київській області  чи будь-якому іншому місті – не проблема. Для цього достатньо завітати на сайт t-b-k.com.ua. Тут можна купити газоблок з доставкою Київ, Черкаси, Дніпро та інші міста, ціна в каталозі – найвигідніша в Україні. Усі питання можна уточнити у представників магазину, для цього достатньо зателефонувати за вказаним на сайті телефоном. Представлена у каталозі продукція виготовлена надійними виробниками, якість підтверджена сертифікатами.

Доставка газоблоку по Київській області.

Продаж газоблоку з доставкою по Києву – це зручне та вигідне рішення для тих, хто будує будинок чи займається ремонтом. Ми пропонуємо якісний газоблок за доступними цінами та забезпечуємо його швидку доставку звичайною вантажною машиною або фурою з краном маніпулятором. Останній дозволяє швидко та зручно розвантажити матеріал на будівельному майданчику.

Ми здійснюємо доставку бетонних блоків по Києву та Київській області, включаючи міста: Біла Церква, Березань, Богуслав, Бориспіль, Боярка, Бровари, Васильків, Вишневе, Володарка, Вишгород, Гостомель, Іванків, Ірпінь, Буча, Гостомель, Кагарлик, Козин, Макарів , Миронівка, Обухів, Переяслав-Хмельницький, Ржищів, Сквира, Тетіїв, Узин, Українка, Фастів, Яготин.

Замовити газоблок у будь-яке місто України можна, зв'язавшись із нами по телефону або через форму на сайті. Ми гарантуємо якість та швидку доставку!

Прайс, цены на Газобетонні блоки

Блок газобетонний Стіновий СтоунЛайт Д400 Гладкий ціна від 3 180 грн.
Блок газобетонний Стіновий СтоунЛайт Д400 Паз-Гребінь ціна від 3 180 грн.
Блок газобетонний для перегородок СтоунЛайт Д400 Гладкий ціна від 3 180 грн.
Блок газобетонний Стіновий СтоунЛайт Д500 Гладкий ціна від 3 180 грн.
Блок газобетонний Стіновий СтоунЛайт Д500 Паз-Гребінь ціна від 3 180 грн.
Блок газобетонний СтоунЛайт для перегородок Д500 Гладкий ціна від 3 180 грн.
Блок газобетонний СтоунЛайт U-блок Бровари в асортименті ціна від 120 грн.
Блок газобетонний Стіновий ХСМ (Хеттен) Д400 Гладкий ціна від 3 000 грн.
Блок газобетонний Стіновий ХСМ (Хеттен) Д400 Паз-Гребінь ціна від 3 000 грн.
Блок газобетонний перестіночний ХСМ (Хеттен) Д400 Гладкий ціна від 3 000 грн.
Блок газобетонний Стіновий ХСМ (Хеттен) Д500 Гладкий ціна від 3 000 грн.
Блок газобетонний Стіновий ХСМ (Хеттен) Д500 Паз-Гребінь ціна від 3 000 грн.
Блок газобетонний перестіночний ХСМ (Хеттен) Д500 Гладкий ціна від 3 000 грн.
Клей сірий для газобетонних блоків СтоунЛайт ціна від 110 грн.
Блок газобетонний СтоунЛайт другий сорт в асортименті (відколи, і пошкодження граней) ціна від 1 040 грн.

 

Фільтр