Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Пінобетонні блоки (піноблок)

Пінобетонні блоки - це будівельний матеріал для зовнішніх несучих стін будівлі. Піноблоки відносять до розряду легкого пористого бетону, який представляє собою пористий штучний камінь з чітким геометричним розміром.

Тенденції сучасного ринку будівельних матеріалів призвели до того, що продукцію зі спіненого бетону в даний момент в наше країні не виробляють, тому нашим покупцям доводиться використовувати альтернативний матеріал з категорії блоки або аналогічний за властивостями високоточний газоблок.

Показано 1 по 3 з 3 (Всього сторінок 1)

Пінобетонні блоки отримують після затвердіння розчину з піску, цементу, піноутворювача і води і використовують його для будівництва малоповерхових будівель. За зовнішніми ознаками піноблок має поверхню, яка сильно нагадує пемзу або камінь черепашник. Усередині пенобетонний блок складається з закритих повітряних бульбашок. У нашому будівельному магазині «ТБК Апельсин» можна купити піноблоки в будь-якій кількості і за розумну ціну.

 

Історичні факти про піноблоках

   Пенобетонная історія почалася в 20-му столітті. Саме тоді шведський архітектор А.Еріксон спробував винайти метод отримання штучного каменю, властивості і характеристики якого схожі на дерево. У 1924 році видали патент на даний будівельний матеріал. З 50-х років і в СРСР почалося використання пінобетонних блоків як будівельного матеріалу. Але через маленьку тріщиностійкості пінобетонні блоки віддали перевагу іншим матеріалам для стінових будівель.

   Піноблок, ціна якого стабільна, використовують і сьогодні. На піноблок ціна в Києві завжди була прийнятна. У 90-і роки зі зростанням ціни на енергоносії і збільшенням вимог щодо теплоізоляції споруд, щільність пінобетону зросла, необхідність додаткових утеплений будівель стала просто неминучою. За результатами цього піноблокам вдалося поступитися місцем більш щільним і міцним керамзитобетонним блокам. На сьогоднішній день купити піноблок можна практично скрізь, в «ТБК Апельсин» вам продадуть піноблок, ціна якого повністю відповідає якості.

 

Використання піноблоків

   Піноблоки, ціна яких багатьом людям доступна, використовуються для зведення несучої стіни виробничого і житлового будинку. Далі йдуть утеплення і зведення додаткових перегородок. Також піноблок використовується для звуко- та теплоізоляції підлог, стін, перекриттів, плит. Піноблок, Київ пропонує цей продукт в великому асортименті. Зателефонуйте в «ТБК Апельсин» і замовте необхідну партію.

   Піноблок, розміри якого бувають різними, на сьогоднішній день популярний як ніколи раніше. Застосування пінобетонних блоків для виконання утеплювальних функцій і функцій несучих стін одночасно ключова перевага у виборі даного стінового матеріалу.

   Монтаж блоків здійснюють або на пескоцемений звичайний розчин, або на спеціальний клей. Обробляються піноблоки за допомогою інструментів легко, їм не складно надати необхідну форму. З таких блоків можна створити будь-яку архітектурну споруду. У будинку з піноблоку можна легко прорізати отвір під розетку, труби, електропроводку.

 

Фільтр