Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Елементи декору

тротуарна плитка клінкерназалізобетонний бордюрстійка лепльох кесонбетон товарнийурни роздільного збору сміттяшлакоблоки для заборублок будівництвоперегородковий керамзитоблокцегливідливи для тротуарної плиткиутеплення ракушнякабруківка без фаскиплитка під дерево тротуарнавеликоформатна бруківка
Картинка Стіл декоративний ФБ
Новинка
Стіл декоративний ФБ

ціна від 720 грн.

Картинка Колона ФБ Ø220*1110 декор садовий
Новинка
Колона ФБ Ø220*1110

ціна від 378 грн.

Показано 1 по 24 з 24 (Всього сторінок 1)

Прикрасьте свій будинок за допомогою кращих елементів декору

     Додати красу, шарм і елегантність голих стін і тихим куточків вашого будинку за допомогою чарівних аксесуарів для декору дуже просто. Предмети інтер'єру - відмінний спосіб виразити вашу неповторну індивідуальність, а також створити стильне функціональне простір, яке ви можете назвати своїм унікальним дизайном. Експериментуйте з різними ідеями декору, якщо ви думаєте про реорганізацію та оновленні інтер'єру вашого будинку, або прибудинкової території.

     Товари для декору можна об'єднати в єдине ціле, щоб створити ваше власне неповторне декоративне простір. Будь то сучасний, індустріальний, традиційний або будь-який інший дизайн інтер'єру, який ви віддаєте перевагу, і будьте впевнені, що знайдете потрібні товари на сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ). Завдяки широкому асортименту товарів, швидкій доставці і простих способів оплати покупка елементів декору в інтернеті ще ніколи не була такою простою!

Види елементів декору

     Ні для кого не секрет, що одним з найпоширеніших видів є садовий декор. Садові прикраси, про яких піде мова - це одні з найбільш часто використовуваних прикрас, але вони ні в якому разі не єдині доступні на нашому сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ). Для садової ділянки ви можете купити такі види виробів:

Фонтани

     Воду можна використовувати і для прикраси заднього двору. Спочатку фонтани створювалися для строго функціональної мети - забезпечувати людей водою для пиття - але їх давно витіснила внутрішня сантехніка, і тепер вони є прекрасним способом прикрасити сади будь-якого типу. Є багато типів фонтанів на вибір, в тому числі багатоярусні, автономні, настінні і зникаючі.

 

 

Меблі

     Садова меблі використовується для підвищення комфорту і відчуттів людини. Вона може бути виготовлена з міцних матеріалів, таких як метал і більш тверді породи дерева, які здатні витримувати суворі умови вітру, дощу і сонця. У зимові місяці рекомендується зберігати меблі в сухому приміщенні, наприклад в гаражі або сараї.

 

 

Статуї

     Статуї є невід'ємною частиною величних традиційних садів. Деякі люди вважають за краще прикрашати свої двори елегантними статуями, які зображують красивих жінок або лісових істот, тоді як інші люди прикрашають свої внутрішні дворики химерними зображеннями маленьких лісових істот або садових гномів.

 

 

Квітники

     Вони додають красу саду. Якщо ви хочете вирощувати рослини не на землі, в вашому саду, можливо, вам варто подумати про використання квіткових горщиків в своєму ландшафтному дизайні. У каталозі компанії ТОВ "Апельсин" ви можете побачити, що вони бувають різних форм і розмірів, щоб відповідати будь-якого типу рослин, які ви хочете бачити в своєму дворі.

 

 

5 корисних порад по прикрашанню прибудинкової території

     Елементи садового декору, які ви вибираєте для своєї місцевості, є яскравим відображенням вашого смаку. Вам може бути до душі проста прикраса для будинку, а можливо, вам більше сподобається сучасний декор. Будь-який товар, представлений в нашому магазині, відрізняється високою якістю, особливим стилем і витонченим дизайном. Поки ви знаєте, що хотіли б бачити в своєму дворі, і знаходите творчі способи втілити це в життя, не варто забувати про корисні радах:

       1. Виберіть декор, відповідний для вулиці;

       2. Використовуйте рослини в якості прикрас;

       3. Сплануйте посадку правильно;

       4. Подбайте про красиве мощення плитки біля будинку;

       5. Не забувайте доглядати за своєю територією.

Якщо ви хочете створити сад своєї мрії, увага до деталей - це все. Створіть гарну схему, поєднуючи рослини з обраної вами доріжкою. наприклад:

  • Сірий або білий камінь відмінно виглядає з фіолетовими і білими квітами.

  • Чорне і срібне покриття виглядає приголомшливо з яскравими квітами, такими як червоний, помаранчевий і жовтий.

  • Золота плитка працює з квітами м'яких тонів - рожевого, блідо-лілового і крейдяно-жовтого.

     Пам'ятайте, що замість того, щоб мити струменем стару зношену тротуарну плитку, подумайте про щось новому і захоплюючому, наприклад про широкоформатного плитці, яку ви можете купити в нашому інтернет-магазині. Завдяки високій якості, вона не вбирає воду, тому вимагає менше очищення, ніж традиційний тип мощення, що означає меншу мийку під тиском і набагато менше важкої роботи, якщо помножити її в майбутньому.

Де придбати якісні елементи для декору за вигідною вартості в Україні?

     ТОВ "ТБК Апельсин" пропонує купити елементи садового декору в містах Київ, Дніпро, Одеса, Харків. Наші вироби виготовляються з високоякісних матеріалів, які прослужать Вам дуже довго за умови правильної експлуатації. Кожне наше садове прикраса, ціна якого найоптимальніша в Україні, може використовуватися в комбінації з іншими будівельними матеріалами. Ми ретельно стежимо за всією продукцією і заводами, які надають нам товари і з упевненістю можемо говорити, що кращого варіанту Ви ніде не знайдете!

     Компанія ТБК "Апельсин" пропонує сучасні садові предмети декору, які допоможуть вам прикрасити ваш будинок новітнім дизайном і стилем, а також зробить інтер'єр більш барвистим і яскравим. В нашій колекції представлені найкращі елементи декору. Наша продукція відрізняється високою якістю і найкращою ціною. Доставка здійснюється по всій Україні.

Прайс, цены на Елементи декору

Черепаха декор садовий Золотий Мандарин ціна від 800 грн.
Стіл круглий Куерда і Табуретки Куерда Золотий Мандарин ціна від 900 грн.
Стіл круглий Супер і Лавочки напівкруглі Золотий Мандарин ціна від 4 000 грн.
Стіл Меса Іспана і Лавочки Меса Іспана Золотий Мандарин ціна від 4 950 грн.
Стіл прямокутний Куерда і Табуретки Куерда Золотий Мандарин ціна від 900 грн.
Стіл прямокутний Супер і Табуретки Куерда Золотий Мандарин ціна від 900 грн.
Колона паркану, колона паркану кутова Золотий Мандарин ціна від 9 400 грн.
Колона Пасіано декор садовий Золотий Мандарин ціна від 1 400 грн.
Колона Класична декор садовий Золотий Мандарин ціна від 5 300 грн.
Галька Пінк Золотий Мандарин ціна від 750 грн.
Стіл декоративний ФБ ціна від 720 грн.
Галька Роял Верде Золотий Мандарин ціна від 750 грн.
Галька Роял Руж Золотий Мандарин ціна від 750 грн.
Галька Тасос Вайт Золотий Мандарин ціна від 750 грн.
Гравій Беж Золотий Мандарин ціна від 575 грн.

 

Фільтр