Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Ліхтарі

тротуарна плитка вібропресованабудматеріали ЖБІплити перекриття балконнітеплофікаційні камерильох кесонзалізобетонні вентиляційні блокипоребрикиобмежувачі паркувальних місцьвуличні квіткарні з бетонусходи сходовіблок будівництвобудівельні піноблокиутеплення ракушнякакерамзитобетонні блоки ковальськаєвротон цегла
Показано 1 по 10 з 10 (Всього сторінок 1)

Вуличні ліхтарі - що потрібно знати перед покупкою?

      Ліхтарі додадуть вашому відкритому простору стильний декоративний вигляд навесні, влітку і не тільки. Навколишні зовнішні ліхтарі ідеально підходять для створення чарівної атмосфери з зігріваючим сяйвом, будь то балкон, тераса або в саду. А коли справа доходить до садових ліхтарів, варіанти безмежні. Ви можете купити підвісні ліхтарі, які можуть бути підвішені, наприклад, до гілки дерева або до альтанки, чи на підлогу ліхтарі, які можна просто встановити у внутрішньому дворику, на терасі або на вуличному столі. Також є незмінно популярні свічкові ліхтарі, які стануть вітриною ваших свічок на стовпі або чайних вогнів.

     

     Щоб повною мірою насолодитися відпочинком на свіжому повітрі, важливо обрати правильний тип освітлення, щоб зробити простір функціональним і зручним. Для місць з розсіяним світлом, що підходять для створення вражаючої атмосфери на відкритому повітрі, можна використовувати спеціальні моделі вуличних ліхтарів. Ці елементи мають структуру, в основному зроблену з дерева або металу, і скляні затвори, які дозволяють отримати ефекти м'якого світла, доповнюючи вуличну меблі продуктами, здатними інтегрувати і покращувати навколишні предмети інтер'єру. Дизайн цього типу продуктів дозволяє одночасно виконувати подвійну функцію освітлення і меблювання. Для розміщення поруч з доріжками і пішохідними доріжками, щоб красиво простежити доріжки, або для включення в житлову зону, щоб внести вклад в невимушену атмосферу куточка, присвяченого релаксації. Чи шукаєте ви бетонні ліхтарі, мідні ліхтарі, дерев'яні ліхтарі або ліхтарі з яскравими квітами, в нашому інтернет-магазині на сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ) ви зможете знайти те, що вам потрібно за найоптимальнішою ціною і з найшвидшою доставкою по всій Україні!

Види вуличних ліхтарів і їх переваги

     Літо на горизонті, дні стають довшими, а ваш відкритий простір потребує деякого догляду. Але поки ви зосереджені на зрошенні трави і обрізку петуній, не втрачайте з уваги найважливіше з садових аксесуарів: ліхтарі для вулиці. Від невеликих балконів в центрі міста до великих заміських газонів - на будь-якому відкритому просторі буде корисно додати кілька встановлених ліхтарів. Якщо ви весело відпочиваєте з друзями, ліхтарі - це відмінний спосіб додати теплу невимушену атмосферу. У нашому каталозі компанії ТБК "Апельсин", яка спеціалізується на продажу будівельних матеріалів оптом і в роздріб, ви зможете підібрати не менш потрібні елементи декору, щоб зробити вашу місцевість ще більш затишною і комфортною!

 

Металевий ліхтар

     Геометричний візерунок на цьому металевому ліхтарі для свічок дозволить світлу просвічувати фігури, створюючи досить тепле світіння в навколишньому середовищі. Ліхтарний стовп має традиційний дизайн. Виготовлений з міцного литого алюмінію з прозорими скляними панелями і елегантною чорною обробкою, яка додає ідеальний штрих. Триголовий і більш ліхтар для стовпів зробить ваш шлях додому яскравіше.

 

 

Сонячний ліхтар

     Сонячні стовпи не вимагають проводки і не споживають електроенергію. Все, що вам потрібно зробити, це встановити сонячну панель під прямими сонячними променями, і щоночі світло буде автоматично висвітлювати ваш двір, гараж, дорогу і т.д. І автоматично відключатися на світанку. Зовнішні сонячні ліхтарі можуть створити приємну атмосферу в передпокої або в саду, які будуть мати гарний вигляд перед будь-яким будинком.

 

 

Скляний ліхтар

     Ці світні ліхтарі, зроблені зі скла з переливається поверхнею, ідеально підходять для тих, хто хоче вкласти гроші в вибір ліхтарів для освітлення вуличної місцевості або зони відпочинку. Це означає, що тепле сяйво буде відображати різні кольори, створюючи приголомшливий центральний елемент для прикраси обідніх зон на відкритому повітрі або в будь-якому іншому місці.

 

 

 

Вуличний настінний ліхтар

     Ці вуличні настінні ліхтарі в елегантному стилі привнесуть сяйво в будь-який простір. Завдяки круглому настінному кріпленню і великій прозорій кришці лампи помістіть їх там, де вам потрібен додатковий світло. Вони ідеально підходять як для веранди, так і для іншої місцевості, де вам знадобитися настінний ліхтар.

 

 

     Крім звичних для нас вуличних ліхтарів, які ми можемо зустріти на кожному кроці, існують також не менше популярні - садові ліхтарі. Вони додадуть вашому відкритого простору стильний декоративний вигляд навесні, влітку і не тільки. Навколишні зовнішні ліхтарі ідеально підходять для створення чарівної атмосфери з теплим сяйвом, будь то балкон, тераса або в саду.

     Коли справа доходить до садових ліхтарів, варіанти безмежні. Ви можете купити підвісні ліхтарі, які можна підвісити, наприклад, до гілки дерева або альтанці, або на підлогу ліхтарі, які можна просто поставити у внутрішньому дворику, на терасі або на вуличному столі. Також є незмінно популярні свічкові ліхтарі, які стануть вітриною ваших свічок на стовпі. Чи шукаєте ви скляні ліхтарі, мідні ліхтарі, дерев'яні ліхтарі або ліхтарі з яскравими квітами, будьте впевнені, що на нашому сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ) ви знайдете ліхтарі і інші елементи благоустрою на будь-який смак і дизайн вашої території.

 

Сонячний садовий ліхтар

     Цей садовий ліхтар на сонячній енергії виготовлений з металу з порошковим покриттям з деревного вугілля і забезпечує від шести годин освітлення в літні місяці. Ідеально підходить для чудового вечірнього сяйва на вулиці.

 

 

 

Решітчастий вуличний ліхтар

     Який шикарний гратчастий ліхтар! У цьому стилі є реалістична свічка, яка прикрасить ваше простір. Просто вставте батарейки в кожну базу і встановіть таймер на бажаний час.

 

 

 

Сонячні міні-дротові ліхтарі

     Підвісьте їх на дерева і пролийте світло на наступний званий обід. Екологічні та працюють на сонячній енергії, повісьте їх у яскравому місці, щоб заряджати днем, і вночі вони будуть загоратися автоматично.

 

 

 

Ліхтар для свічки з ручкою

     Прикрасьте свій сад цим чудовим вуличним ліхтарем з ручкою, щоб він виглядав розкішно. Освітіть задній ґанок / терасу або додайте ідеальний відтінок тьмяного світла в свою вітальню. Унікальний колір і форма додадуть стильною деталі будь-якій кімнаті. Ці ліхтарі для свічок можна поставити на землю або повісити, щоб вони виглядали ідеально.

 

 

Внутрішній настінний ліхтар

     Чисті лінії і прозорі скляні панелі переносять чорний матовий настінний вуличний ліхтар в сучасну епоху. Мінімалістичний дизайн цього бра з класичною чорною обробкою і прозорими скляними панелями доповнює будь-який декор, роблячи його ідеальним предметом для задоволення всіх ваших потреб в зовнішньому освітленні.

 

 

     Ліхтарі дозволяють створювати неповторну атмосферу, зухвало прикрашаючи відкриті простори. М'яке світло ліхтарів збагачує обстановку, створюючи гостинну і розслаблюючу атмосферу, завдяки якій приємно проводити час на свіжому повітрі у вечірній час. Ліхтарі - це універсальні елементи дизайну, які підходять як для садів, так і для балконів і терас. Завдяки якісним матеріалам і ігор світла ліхтарі вносять свій внесок в атмосферу на відкритому повітрі, дозволяючи доповнити вуличну меблі індивідуальним підходом.

Чому так важливі вуличні ліхтарі?

Знижує чи вуличне освітлення злочинність?

     Між світлом і злочинністю існує давній зв'язок. Просто подумайте про фразу «в темному провулку» і подивіться, що вам прийде в голову. Вуличні ліхтарі - перевірений спосіб зменшити кількість грабежів, крадіжок зі зломом, псування майна, матеріальних збитків та інших злочинів, які часто відбуваються в темряві. Забезпечуючи достатнє освітлення навколо вашої власності, ви можете знизити ризики і уникнути розпалювання злочинної діяльності.

Як яскраві вуличні ліхтарі підвищують безпеку?

     У районах з відключеним вуличним освітленням часто спостерігається зростання злочинності. За допомогою дослідження освітлення, проведеного в Україні, було виявлено, що злочинна діяльність перемістилася в більш темні області. Також було встановлено, що два найбільш поширених злочину, пов'язаних з освітленням, - це грабежі і викрадення автомобілів. Але вклавши кошти в яскраві вуличні ліхтарі, які ви можете купити на сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ) за найоптимальнішою ціною, і з найшвидшою доставкою по всій Укрина, ви можете запобігти подібну діяльність в своєму районі. Цей приклад показує, що вуличне освітлення та зовнішнє освітлення в цілому можуть істотно вплинути на зниження злочинності за рахунок освітлення темних ділянок.

Ефект переходу на літній час

     Оскільки літній час тільки що підійшло до кінця, ввечері знову раптово темніє. Додаткова година світла, який додає перехід на літній час, може здатися не таким вже й великим, але це світло впливає більше, ніж ви думаєте. Таким чином, хоча літній час знижує кількість злочинів проти власності, додаючи додаткове світло у вечірній час, воно допомагає тільки тим, у кого недостатньо освітлення на своїй власності, і це тільки тимчасове рішення. У міру того, як літній час добігає кінця, багато жителів залишаються в невіданні.

Скільки енергії споживає вуличний ліхтар?

     Одним з великих недоліків поліпшення вуличного освітлення навколо власності є щомісячна вартість експлуатації цих нових джерел світла. Вас цікавлять щомісячні накладні витрати? Або як скорочення втрат енергії може вплинути на цю вартість? Ось три способи зменшити накладні витрати на електроенергію:

  • Перехід на світлодіодні ліхтарі;
  • Використовуйте інтелектуальні функції;
  • Виберіть сонячну енергію.

Вибір правильного зовнішнього освітлення

     Знаючи, що покращений рівень освітлення на всій території вашого будинку на відкритому повітрі знизить ризик скоєння злочинів, прийшов час вибрати краще висвітлення для вашої місцевості. Не соромтеся переглядати нашу лінійку вуличних ліхтарів. Або, якщо вам потрібна допомога в цьому процесі, просто зверніться до наших менеджерів, які допоможуть вам з будь-якими питаннями.

 

Фільтр