Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Садові меблі

тротуарна плитка мандаринтруби з бетонуплити перекриття балконнісуміші бетонніпоребрикиблок декоративнийфундамент опалубкабудівельні піноблокишамотна вогнетривка цеглаблоки теплостінкерамейя цеглаaerocaeroc газобетонвібролиття тротуарної плиткибруківка без фаски
Показано 1 по 11 з 11 (Всього сторінок 1)

Що головне при виборі садових меблів?

     Сад - це ваш особистий шматочок прекрасної природи, який ви можете створити собі самі. Як і інтер'єр вашого будинку, це простір, де ви можете проявити творчий підхід і відтворити місце, де ви будете з комфортом проводити час. Щоб отримати максимальну віддачу від вашої садової території, необхідно мати ретельно підібрану садові меблі. Що б ви не задумали, у нас є все необхідне на сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ).

     Зробіть покупки в нашому онлайн-магазині, щоб знайти безліч красивих дизайнів вуличних меблів. Існує багато варіантів, і якщо вам потрібно отримати натхнення, обов'язково ознайомтеся з нашими сучасними ідеями, які будуть представлені нижче, щоб приступити до оформлення саду вашої мрії. Що б ви не вибрали, в кінцевому підсумку це стане ідеальним місцем, щоб з комфортом посидіти і поспілкуватися з друзями і сім'єю.

 

Найпопулярніші види садових меблів. Яку придбати цього літа?

     Коли весна перетворюється в літо, перше, що ви повинні зробити, - це дістати садові меблі зі сховища, взяти подушки і приготуватися до відпочинку і сонечку. Але що, якщо ви візьмете цю меблі і вона вже не виглядає так добре, як колись? Що ж, вам дуже пощастило, тому що сьогодні є десятки варіантів нової садових меблів, завдяки якій ваша прибудинкова територія буде виглядати затишною і гостинною як для вас, так і для ваших гостей.

    Вибір вуличних меблів вкрай важливий, так як ви, ймовірно, проводите на свіжому повітрі багато часу в літні місяці. Таким чином, має сенс розглядати зручні та практичні варіанти, не забуваючи при цьому про необхідність правильного догляду за меблями. Перше, що вам слід зробити, це подумати про те, як ви використовуєте відкриті майданчики. Ви влаштовуєте великі вечірки для великої кількості людей або віддаєте перевагу невеликі інтимні вечері? Влітку ви найчастіше готуєте на відкритому повітрі? Це важливі питання, які слід задати, коли ви думаєте про покупку нових меблів. А поки, давайте ознайомимося з найбільш привабливими варіантами садових меблів як з точки зору естетики, так і з точки зору простоти обслуговування:

Меблі з кованого заліза

     Коване залізо - це класичний, міцний і непідвладний часу вид. Якщо ви живете в районі з сильними вітрами, вам не доведеться турбуватися про те, що вашу садові меблі віднесе вітром. Коване залізо має так багато стилів, кольорів і дизайнів, що воно обов'язково підійде вашому стилю, яким би він не був.

 

 

 

Полімерні і пластикові меблі

     Якщо ви шукаєте просту в догляді і обслуговуванні меблі, синтетика - це те, що вам потрібно. Пластикова садові меблі прекрасно підійде тим, хто живе в морському середовищі. Ці меблі ніколи не іржавіє і розрахована на роботу в складних умовах. Також можна використовувати морські полімери. Вони важкі, міцні і виглядають як забарвлене дерево. Ви можете залишати ці меблі поза домом цілий рік без будь-яких негативних наслідків.

 

 

Меблі з натурального дерева

     Тип дерева, з якого зроблена ваша меблі, має вирішальне значення, якщо ви хочете уникнути таких речей, як розколювання, гниття і поява комах. Вам потрібна щільна деревина, наприклад тик або евкаліпт, або міцна деревина, наприклад кедр. Такий вид садових меблів один із найзатишніших і комфортних, але догляд потрібно більш ретельний.

 

 

Бетонні садові меблі

     Бетонний садовий гарнітур з його простою формою і сучасним мінімалістичним дизайном може стати яскравою прикрасою всього саду. Велика частина, якщо не вся, меблі для саду з бетону - сірого кольору, тому вам не потрібно турбуватися про те, щоб не затьмарити ваші гарні рослини, і в той же час вона ідеально впишеться в сучасні тенденції оформлення інтер'єру.

 

 

Садові меблі з ротанга

     Меблі з ротангу незамінна, якщо ви любите розважати гостей або маєте велику родину. Він міцний і зносостійкий, що ідеально підходить для того, щоб пережити зиму. Ефект цього виду меблів відмінно підходить для великих предметів інтер'єру, таких як кутові дивани і ніжки столів. Меблеві гарнітури з ротанга прослужать багато років.

 

 

Кращі ідеї для оформлення саду вашої мрії

     

     Останні ідеї сучасної садових меблів - відмінний спосіб освіжити втомлене простір, і що таке сад без місця, де можна сидіти з газетою вранці в неділю або відпочивати з напоєм довгими літніми вечорами? Сучасні сади все більше нагадують вітальні, з диванами, журнальними столиками і килимами, які витісняють традиційні шестимісні обідні столи. І є безліч чудових варіантів і ідей садових меблів, які зроблять ваше відкритий простір продовженням вашого будинку.

     Чи хочете ви створити простору обідню зону на відкритому повітрі або додати затишний затишок в невеликий сад? Ми з радістю хочемо поділиться кращими порадами та характеристиками вуличних меблів для сучасних садів і присадибних ділянок, яку ви можете купити в нашому інтернет-магазині на сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ). За найоптимальнішою ціною і з швидкою доставкою по всій Україні!

 

 

 

Виберіть оптимальний дизайн

Розмиття кордонів між світильниками і листям - нові стильні тенденція в садівництві, яка ідеально підходить для використання невеликих відкритих просторів. Поєднання ширми з вбудованими сидіннями створює прекрасний сучасний цілісний вигляд, який ви можете пом'якшити з допомогою подушок або навіть додати вбудовані рослини, щоб ще більше поєднувати природу і місце для відпочинку.

 

Зробіть кухню на свіжому повітрі і в будинку одночасно

Якщо обідня зона на відкритому повітрі - це перше місце в вашому списку бажань, але ви не хочете, щоб ваше простір здавалося тісним, коли ви додаєте великий стіл? Тоді надихніться цією ідеєю вуличних меблів і змішайте внутрішній простір і зовнішній. Якщо вибрати один і той же або схожий підлогу як для будинку, так і для тераси, ви створите плавний перехід між ними і створите відчуття більшого простору навколо обіднього столу на відкритому повітрі.

 

Додайте в ваш сад кавовий столик

Створіть затишну вітальню на відкритому повітрі і додайте в свою обстановку журнальний столик. Додайте кутовий диван, щоб обернути його навколо, і киньте килимок, щоб завершити образ. Не забудьте додати багато подушок, щоб по-справжньому створити відчуття домашнього комфорту на вулиці, ви навіть можете додати подушки для підлоги для невимушеної атмосфери і деяких додаткових сидінь.

 

     Отримайте максимальну віддачу від свого садового простору, переглядаючи нашу садові меблі і садові аксесуари. Вивчіть вуличну меблі різних брендів, а також стилі в сучасних дизайнах. Якщо ви віддаєте перевагу садові меблі з металу, ротанга або дерева, і будьте впевнені, що в нашому інтернет-магазині на сайті t-b-k.com.ua (Україна, Київ) ви знайдете те, що вам до смаку. Створіть свій особистий офіс в саду або просто розслабтеся і насолоджуйтеся природним ландшафтом, вибравши найкращий садові меблі для всієї родини, яка прослужить вам довгі роки при правильних умовах експлуатації.

Аксесуари для садових меблів

     Ми хочемо детально розповісти про найпопулярніших типи садових аксесуарів і про те, як за ними доглядати. Дбайте про свої вуличні меблі і захистіть її за допомогою нашого асортименту меблевих аксесуарів. Компанія ТБК "Апельсин" пропонує вам купити вуличну меблі і багато інших товарів для облаштування вашої прибудинкової території, і всього будинку в цілому.

Парасольки

Є два типи парасольок: традиційна парасолька і окремо стояча парасолька на полозах. Традиційні парасольки стоять вгору і зазвичай проходять через отвір в середині столу. У той час як консольні парасольки є окремо стоять, з вигнутим кронштейном, який ширяє над вашими меблями. Їх також зазвичай можна перемістити в різні позиції. Деякі магазини також роблять парасольки, які кріпляться до стіни на вулиці. Вони відмінно підходять, якщо у вас мало місця. Підстава - це те, що утримує парасольку в стійкому положенні і на землі. Завжди перевіряйте, щоб ваш парасольку був щільно прикручений до основи, зніміть його і зберігайте в безпечному місці під час сильного вітру. Якщо ваш парасольку намокне, дайте йому повністю висохнути, перш ніж складати.

 

Чохли для садових меблів

Чохли для садових меблів бувають різних форм і розмірів, або ви можете вибрати індивідуальний варіант, зробивши все під замовлення. Ваш перший крок завжди повинен полягати у вимірюванні меблів, щоб ви отримали покриття, яке підходило б до нього належним чином. Наприклад, при вимірюванні садового столу ви повинні щільно притиснути всі стільці під столом, перш ніж використовувати рулетку, щоб знайти довжину, ширину і висоту. Далі вам потрібно буде вибрати необхідний вам тип захисту. Більшості з них слід вибрати водонепроникний варіант, але ви також можете знайти чохли, що захищають від ультрафіолетових променів.

 

 

Подушки для садових меблів

Подушки повинні не тільки добре виглядати, але і забезпечувати комфорт і стійкість при відпочинку на вулиці. Переконайтеся, що вони підходять за розміром вашої меблів - подушки, які ковзають або не закривають всі сидіння, не допоможуть розслабитися. Краватки-подушки - відмінний і простий спосіб зупинити їх переміщення. Більшість подушок краще прибрати в холодну або сиру погоду, щоб уникнути появи цвілі і грибка. Зберігання подушок в тіні влітку запобіжить вицвітання. Ви також можете вибрати водонепроникні і стійкі до вицвітання тканини.

 

Фільтр