Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Грунтовки

секційний паркан бетоннийфундаментні плити залізобетонні плоскітротуарні бетонні плититеплофікаційні камерителефонний колодязь ккссуміші бетоннібетон товарнийфемпалета газоблокупорізований керамічний блокфасадна цеглаблоки теплостінкерамзитобетонні блоки ковальськаaeroc газобетонбруківка без фаски
Показано 1 по 16 з 16 (Всього сторінок 1)

Грунтовки для якісного ремонту

     Грунтування - один з обов'язкових і дуже відповідальних підготовчих процесів, які проводяться перед виконанням декоративно-оздоблювальних робіт. Сучасні виробники пропонують великий асортимент грунтовок, вартість яких залежить переважно від типу і основних властивостей. Використання невідповідного складу може негативно позначитися на результаті обробки та її експлуатаційні якості. Тому плануючи купити грунтовку, важливо розуміти, який з складів для чого призначений, в вирішенні яких завдань може використовуватися.

Призначення грунтовки і особливості застосування

    Грунтовка - затребуваний будівельний матеріал, який рівномірним шаром наноситься на поверхню перед виконанням оздоблювальних робіт. Це покриття виконує функцію сполучної ланки, що можливо завдяки високим адгезійним властивостями. Така обробка сприяє рівномірному розподілу оздоблювальних покриттів, наприклад, декоративної штукатурки, фарби або шпалер, а також більш тривалого терміну їх експлуатації. 

     Також грунтовка, ціна якої в Києві і інших містах України залишається цілком доступною для більшості споживачів, може мати наступні властивості:

  • антикорозійними; 

  • протигрибковими;

  • захисними.

     У більшість грунтовок виробники додають спеціальні пігменти, які дозволяють контролювати рівномірність нанесення. Завдяки застосуванню якісної грунтовки, призначеної для обробки конкретного матеріалу, можливе істотне скорочення витрати оздоблювальних покриттів.

     На сучасному ринку будівельних матеріалів здійснюється продаж грунтовки для обробки певних поверхонь, наприклад, цегли, бетону, дерев'яних конструкцій, металу, піноблоку, газобетону, деревостружкових виробів, гіпсокартону, натурального або декоративного каменю і оштукатурених поверхонь. При виконанні внутрішньої обробки приміщення основне завдання шару грунтовки полягає в зв'язуванні підстави з наноситься декоративним покриттям. Застосування грунтовки при виконанні зовнішніх робіт також сприяє захисту поверхні від згубного впливу навколишнього середовища.

Основні різновиди грунтовок і їх особливості

     Купити ґрунтовку в Києві можна в різних формах - сухі суміші, а також рідкі або пастоподібні склади. Сухі грунтовок вимагають попередньої підготовки до нанесення, що передбачає їх розведення рідиною, з дотриманням певних пропорцій. Пастоподібні і рідкі суміші відразу готові до нанесення, тому не вимагають додаткової підготовки.

     Існують склади, призначені спеціально для ручного або автоматизованого нанесення, а також універсальні грунтовки. Усі пропоновані сучасними виробниками грунтовки, купити які можна оптом чи вроздріб, в залежності від принципу дії можна розділити на наступні категорії:

  • глибокого проникнення;

  • універсальні;

  • бетоноконтакт.

     При виборі матеріалу для грунтування варто пам'ятати, що цей шар впливає на експлуатаційні характеристики оздоблювального матеріалу і якість ремонтних робіт в цілому. Тому варто ретельно ознайомитися з властивостями і сферою застосування пропонованих складів. Перевага рекомендується віддавати продукції відомих на світовому ринку брендів.

Грунтовка в інтернет-магазині ТБК "Апельсин" - вигідні пропозиції

    У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете великий вибір грунтовок від відомих виробників. Кожен із запропонованих нами будівельних матеріалів відповідає суворим стандартам і нормативам, що підтверджено відповідною сертифікацією. Скільки коштує грунтовка - залежить від безлічі факторів, найбільш значущими з яких є призначення, особливості складу, тип фасування і обсяг. 

     Для консультації щодо вибору грунтувальних матеріалів, уточнення умов і термінів доставки, а також прайса грунтовок достатньо зв'язатися з менеджерами інтернет-магазину ТБК "Апельсин". Для цього зателефонуйте нам за вказаною на сайті телефону і задайте фахівця всі ваші запитання.

Прайс, цены на Грунтовки

Грунтовка універсальна Green Line UNIVERSAL 5л/10л ціна від 61 грн.
Грунтовка глибокопроникна Green Line ULTRA 5л/10л ціна від 94 грн.
Грунтовка глибокопроникна зміцнююча Green Line SILIKON GRUNT 5л/10л ціна від 207 грн.
Праймер бітумно-каучуковий Oreol 1 R-32 10л/20л/200л ціна від 892 грн.
Праймер бітумно-полімерний Oreol 1 R-33 10л/20л/200л ціна від 940 грн.
Праймер бітумно-емульсійний Oreol 1 R-2 5л/10л/20л/200л ціна від 272 грн.
Грунтовка кварцова адгезионная "БЕТОН-КОНТАКТ" Поліпласт ПГС-115 1л/3л/5/10л ціна від 0 грн.
Фарба грунтуюча для підготовки основ під декоративні штукатурки і фарби Поліпласт ПГС-116 5л/10л ціна від 0 грн.
Ґрунтовка зміцнююча Поліпласт ПГС-117 5л/10л ціна від 0 грн.
Ґрунтовка глибокопроникна Поліпласт ПГС-122 5л/10л ціна від 0 грн.
Dops (Допс) ГС-7 5л/10л Грунтовка універсальна для внутрішніх робіт ціна від 0 грн.
Dops (Допс) ГС-8 5л/10л Грунтовка універсальна ціна від 0 грн.
Dops (Допс) ГС-18 5л/10л Грунтуюча фарба для поглинаючих мінеральних основ ціна від 0 грн.
Грунт-фарба на силіконовій основі Green Line SILK GUARTZ 5л/10л ціна від 0 грн.
Грунт глибокого проникнення з фунгіцидним комплексом Green Line GRUNT ULTRA SEPT 2л/5л/10л ціна від 0 грн.

 

Фільтр