Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Штукатурки

суміші для кладкипрогони залізобетонні сортаментфундаментних блоківстійка лепсуміші бетонніурни роздільного збору сміттясходи сходовіблок декоративнийблок будівництволоток інженерних мережліфт шахтаблоки теплостінмандарин золотийaerocstonelight газоблок
Показано 1 по 27 з 27 (Всього сторінок 1)

Штукатурка: призначення суміші

     Оштукатурювання поверхні виконується спеціальними складами, які розрізняються по різновиди та призначення. Існують суміші, що готуються самостійно, і склади, повністю готові до роботи. Вибір штукатурки залежить від багатьох факторів. Цим матеріалом покривають не тільки стіни, але і стелі. Якщо вам потрібно купити штукатурки для забезпечення робіт у будівельній компанії або придбати суміші для самостійних оздоблювальних робіт, краще звернутися до досвідчених постачальникам. В Україні це ТБК "Апельсин", який вже на протязі тривалого періоду часу забезпечує як юридичних, так і фізичних осіб всіма необхідними будівельними матеріалами. 

     Призначення штукатурки різноманітно. Її використовують для вирівнювання поверхонь. Фінішне покриття допомагає ліквідувати нерівності. Також ці склади дуже корисні в плані захисної функції. Вони оберігають матеріал, з якого виготовлена ​​стіна, від різних зовнішніх впливів. Наступний напрямок використання штукатурок - усунення дефектів. У зв'язку з впливом часу та зовнішніх чинників можуть утворюватися тріщини. В такому випадку суміші допомагають їх приховати. А в якості фінішної обробки без штукатурки сьогодні мало хто обходиться. Можна купити і дуже цікавий склад - це декоративна штукатурка. Та й звичайна часто застосовується під подальшу фарбування.

     Купити штукатурку для стін, ціна якої буде трохи відрізнятися в залежності від виду суміші і конкретних властивостей, завжди зручно з доставкою по країні в ТБК "Апельсин". У нас відмінний вибір, прийнятні ціни, можливість співпраці і оптових замовлень. З нами надійно!

 Різновиди штукатурки

     Три основні види цього оздоблювального матеріалу розрізняються за складом, який визначається типом сполучного речовини і наповнювачами. Риси з усіх існуючих штукатурок теж дуже різні. 

     Класифікувати продукцію сучасного будівельного ринку в цьому напрямку зручно так:

  • звичайні штукатурки - купити такі суміші коштує для вирівнювання і подальшої обробки, це гіпсові (для внутрішніх робіт з нормальними умовами по вологості і температурі) і цементно-піщані (для вологих приміщень і фасадів) склади;

  • спеціальні - вони використовуються для житлового та промислового будівництва (в першому випадку це гідроізоляційні, акустичні і теплозахисні склади, а в другому - рентгенозахисні і кислотостійкі);

  • декоративна штукатурка - купити такий склад варто з урахуванням умов і конкретики мети (так, можемо запропонувати акрилові, мінеральні, силіконові і силікатні суміші).

     Штукатурка для стін декоративна, купити яку в ТБК "Апельсин" буде вигідно приватникам і будівельним компаніям, може бути фактурною, вона містить спеціальні нерозчинні фракції. Також існує структурна штукатурка - пластична суміш з однорідним складом, призначена для самостійного декорування. Сьогодні є виключно красивий варіант - венеціанські суміші. У їх складі є борошно природних каменів і мінералів, що дозволяє імітувати натуральну поверхню простим і більш дешевим методом. 

Критерії вибору штукатурки

     Перш ніж купити штукатурку для стін або стель, розуміючи всі перераховані вище особливості складів, варто врахувати і інші їх характеристики. Це, звичайно, умови експлуатації готової поверхні. Чи впливає матеріал стіни на вибір складу? По суті, не сильно. Адже традиційні цегла і бетон можна обштукатурити будь сумішшю. Однак штукатурка для пінопласту, купити яку також варто в нашому інтернет-магазині, все ж буде краще зчіплюватися з такою своєрідною поверхнею. 

     Більш міцними і вологостійкість є цементно-піщані суміші. А гіпсові - будуть швидше висихати. Вони і витрачаються набагато вигідніше, хоча вартість їх вище, ніж цементних. Якщо вам потрібна проста штукатурка для вирівнювання стін, краще купити більш практичний варіант, з оптимальною витратою, в іншому випадку ви просто переплатите в результаті, купуючи додаткову тару з сумішшю. До речі, на ступінь витрати складу буде впливати не тільки особливість поверхні, але і її матеріал. Стіни можуть просто вбирати штукатурку за рахунок великої кількості нерівностей, дефектів, тріщин. Так що варто розуміти, що штукатурка, ціна якої була низькою, може невчасно закінчитися! 

Прайс, цены на Штукатурки

Фасадная штукатурка Аерок ціна від 0 грн.
Мурувальна суміш універсальна Поліпласт ПСМ-075 25кг ціна від 0 грн.
Мурувальна суміш універсальна Поліпласт ПСМ-075 25кг (Зима -5) ціна від 0 грн.
Розчин будівельний монтажний Поліпласт ПСМ-100 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка високоадгезійна цементний набризк Поліпласт ПЦШ-007 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка цементна Поліпласт ПЦШ-008 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка полімерцементна армована Поліпласт ПЦШ-009 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка цементно - вапняна фасадна Поліпласт ПЦШ-016 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка цементно - вапняна Поліпласт ПЦШ-017 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка універсальна для пористих підстав (з перлітом) Поліпласт ПЦШ-018 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка мінеральна декоративна структурна "РЕЛЬЄФ" Поліпласт ПЦШ-054 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка мінеральна декоративна структурна "БАРАНЧИК" Поліпласт ПЦШ-055 25кг ціна від 0 грн.
Штукатурка мінеральна декоративна структурна "КОРОЇД" Поліпласт ПЦШ-056 25кг ціна від 0 грн.
Dops (Допс) Decor КОРОЇД 25кг Штукатурка декоративна мінеральна ціна від 0 грн.
Dops (Допс) Decor БАРАНЕЦЬ 25кг Штукатурка декоративна мінеральна ціна від 0 грн.

 

Фільтр