Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Газобетонні блоки

19 марта, 2019
706

Останнім часом в будівництві різко почав набирати більшої популярності в якості заснованого будматеріалу для будинку, такий нехитрий матеріал як газобетон . Причини в зростаючій популярності даного матеріалу цілком зрозумілі, і вартість одна з них. Матеріалів для зведення будівель існує величезна безліч, але далеко не кожен з них може похвалитися настільки значним списком переваг, як газобетон.

Основною перевагою даного будматеріалу є те, що він сам по собі є досить легким по вазі матеріалом з пористої внутрішньою структурою. Технологія виготовлення газобетону відбувається при затвердінні декількох елементів, а саме: води, газообразователя, кремнеземистого компонента і ряду специфічних в'яжучих речовин. Даний будматеріал відносять до пористих бетонів, в зв'язку з його специфікою.
І все таки, чому ж використання даного матеріалу як основного матеріалу будинків стало настільки популярним? А причина в тому, що його особливістю є невелика маса. При однакових обсягах цегляний матеріал буде важити приблизно в шість разів більше, ніж газобетон! Виходить, що газобетонні блоки набагато легше в транспортуванні, та й до того ж ціна цього матеріалу дещо дешевше, ніж у цегли.

 

Обробляється газобетонні блоки дуже легко. Для їх обробки досить використання стандартних інструментів для різання. Відповідно до заяв заводів виробників даний будівельний матеріал має дуже високі показники теплоізоляції. Потрібно сказати, що ці заяви, на жаль, не підтверджуються на практиці. Хоча, правильніше буде сказати, що цей матеріал володіє високою теплоізоляцією, але трохи меншою, ніж стверджують виробники.

 

На першому етапі будівництва з використанням блоків газобетону готується фундамент і цоколь. У цьому варіанті, найбільш збалансованим рішенням стане кладка фундаменту монолітно-стрічкового типу. Під час облаштування цоколя радять використовувати блоки товщиною близько 500 мм.
Потім потрібно облаштувати гідроізоляцію і приступити до закладення першого ряду газобетонних блоків - це вже буде другим етапом робіт. Роблять це з застосуванням звичайного цементного розчину. Потім робиться кладка наступних рядів, прибираються різні нерівності і приступають до установки дверей, вікон та іншого. Газобетонні блоки відрізняються великою зручністю кладки, тому процес будівництва видається не надто складним.

Продаж і доставка всіх видів газобетонних блоків здійснює компанія «ТБК Апельсин», в Києві, у нас доступні ціни і великий асортимент будівельних товарів.