Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Металеві двері під замовлення.

19 марта, 2019
813

Багато компаній-виробників в Україні, а зокрема в Києві пропонують клієнтам двері зі стандартними розмірами і оздобленням. Пояснюється це тим, що більшість вітчизняних виробників займають нішу в низькому і середньому сегменті ринку металоконструкцій, так би мовити за стандартними прайсами. Очевидно, що при виготовленні дверей за індивідуальним проектом вартість замовлення перевищить вартість двері економ класу. Чи не кожен виробник на це піде. Крім того, виготовлення типових моделей набагато простіше, адже в такому випадку ні до чого тримати в штаті високооплачуваних професіоналів.

Особливості виготовлення стандартних дверей

Технологія виготовлення стандартних виробів проводиться на автоматизованому обладнанні. Виробництво йде в промислових масштабах з максимальною мінімізацією ручної праці. Стандартний металопрофіль, сталевий лист, стандартна обробка, фурнітура та утеплювач - ось все, що потрібно для таких дверей. Подібних виробів повно на складах компаній-виробників і в магазинах.

Особливості виготовлення металевих дверей за індивідуальним замовленням

Бажання придбати двері з параметрами, визначеними замовником, обійдеться набагато дорожче, а термін її виготовлення може зайняти до місяця (це визначається комплектацією двері). В першу чергу запрошується заміряє від компанії, який зніме всі необхідні мірки для виготовлення унікальної двері. Потім замовник їде до менеджерів компанії-виробника, які ознайомлять його з можливими варіантами комплектації двері. Вартість готового виробу залежить від конструкції дверей, обробки, виду наповнювача і фурнітури. Очевидно, що найдешевша двері стандартної конструкції, що містить кілька ребер жорсткості, лист стали, можливо, обробку МДФ фасадами, а також фурнітуру і замки фірми-виробника. Навіть в такому варіанті двері, виготовлені на замовлення, буде коштувати дорожче стандартних дверей з магазину, ще потрібно додати вартість монтажу. Це пояснюється необхідністю купувати інший металопрофіль, відмінний від стандартного розмір аркуша заліза або сталі, переналагодження обладнання під дане замовлення, а також більшу участь в роботі професіоналів. Очевидно, що двері, при виготовленні яких використовуються елементи кування і ручна праця, обійдуться замовнику ще дорожче.
Залишається додати, що для замовлення металевих дверей з нестандартними параметрами слід звертатися тільки в велику надійну компанію, так як для виготовлення її потрібен великий досвід і високу майстерність.