Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Пінобетон - економічний і якісний будівельний матеріал.

19 марта, 2019
539

Пінобетон є легким пористих бетонів, одержуваних в результаті твердіння розчину, що представляє собою суміш води, піску, цементу, а також піни. При технології виготовлення пінобетону бульбашки повітря рівномірно розподіляють по всій масі бетону.

 

Основна відмінність пінобетону від газобетону полягає в тому, що пінобетон виходить в результаті механічного перемішування піни з бетонною сумішшю, а не за допомогою хімічних реакцій. Завдяки піні забезпечується потрібний зміст повітря і його рівномірний розподіл в бетоне.Пену виготовляють із спеціалізованих піноутворювачів, які можуть бути на біологічної або хімічної основі.

 

Пінобетон по праву вважається економічним і якісним будівельним матеріалом, що володіє великою кількістю переваг, в які входить і доступна вартість. Перш за все, цей матеріал надійний. Це нестаріючий і практично вічний матеріал. Він не змінюється з часом, не гниє, дуже міцний, як камінь.

 

Пінобетон відрізняється високим термічним опором. Будинки, побудовані з пінобетону, мають здатність акумулювати тепло, в зв'язку з чим, при експлуатації такого будинку витрати на опалення можна знизити на 20-30%. Він регулює вологість повітря в приміщенні, а також вбираючи і віддаючи вологу, сприяє створенню гарного мікроклімату.

 

Швидкість кладки пінобетону в кілька разів більше, ніж, наприклад, цегли, чому сприяє невисока щільність, легкість пінобетону, і великий розмір блоків. Цей матеріал також простий в обробці і обробці.

 

Пінобетон володіє хорошою здатністю до поглинання звуку. Це економічний матеріал. Велика точність розмірів виробів дає можливість здійснювати кладку блоків за допомогою клею, а також уникнути "проникнення холоду" через стіну.

 

Невелика вага пінобетону в порівнянні з класичним важким бетоном дозволяє значно заощадити на фундаменті. Завдяки хорошій оброблюваності, з даного матеріалу можна виготовити різні форми піраміди, арки, кути. Крім того, вироби з пінобетону захищають від пожежі, так як мають вогнестійкість першого ступеня. Пінобетон не токсичний.

 

За своєю екологічності він займає друге місце, поступаючись тільки дереву. Таким чином, даний матеріал, завдяки своїм відмітним властивостям може бути використаний для різних цілей. Наприклад, для утеплення труб, підлог, тепло- і звукоізоляції дахів, виготовлення панелей, перегородок в будівлях і так далі.

 

Прайси на пінобетон можна подивитися на сайті компанії «ТБК Апельсин», яка займається продажем будівельних матеріалів на території України, зокрема в г. Киев. Ми надаємо широкий вибір будівельних матеріалів за доступними цінами.