Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Вхідні двері

19 марта, 2019
982

Будівлі будь-якого призначення сталеві вхідні двері надають естетичний, закінчений вигляд. Різноманіття дверей дозволяє вибрати пожежобезпечні, з обробкою з різних матеріалів, з великим асортиментом фурнітури, звукоізоляційні, теплозберігаючі властивості і функціями підвищеної захисту.

 

Протипожежні двері відрізняються несхильною горіння залізним корпусом і внутрішнім наповнювачем, досить простою технологією установки (монтажу). Під час пожежі ручки довгий час не нагріваються, даючи час перебували в приміщенні вибратися без перешкоди.

 

Ще одна важлива особливість, якою володіють протипожежні двері - це автоматична заплющені, яка спрацьовує на початку загоряння. Така система не дає вогню поширитися далі. Але, важливо, що зсередини двері легко можна відкрити, якщо з'явилася така необхідність, ця технологія має трохи більшу вартість, але вона збільшує безпеку приміщення.

 

Для оздоблення на вхідні двері використовуються шпон, МДФ або масив цінних порід дерева, кування, скло, які відносять їх до елітних категорій. Економ класу двері покриваються фарбою, МДФ, пластиковими панелями або обтягаються штучною шкірою, стійко витримує перепади температур і володіє міцністю.

 

Оздоблення додає двері вишуканий вигляд, є його окрасою, а також охороняє від несприятливих впливів навколишнього середовища. За тепло і звукоізоляцію відповідають наповнювачі, які застосовуються для дверей. В основному це твердий пінополіуретан і мінеральна вата. Також по краю дверей і дверної коробки проти протягів і можливих щілин кріпиться контурне ущільнення з твердої гуми.

 

Банки, офіси, складські приміщення або житлові будинки постійно потребують захисту знаходиться в них майна, товарів і цінностей. Гарантією безпеки в цьому випадку служать посилені вхідні двері. Їх каркас обладнується ребрами жорсткості вертикального або горизонтального розташування.

 

Додатковим протівовзломним засобом служать висуваються при закриванні замку ригелі. Вони розташовуються не тільки у замкової щілини, але вгорі і внизу двері.

 

Броньовані двері виготовляються з металевих полотен товщиною до 6мм, вони маю значну вагу, але при цьому легко відкриваються і закриваються. У них вставляється кілька замків підвищеної секретності. Сталевий профіль, встановлений по всьому периметру, примножує міцності здатності двері.

 

Кожен покупець знайде для себе той варіант захисту, який необхідний саме йому. Це може бути вітражна вхідні двері в житловий будинок або броньовані для банку. У будь-якому випадку зовнішня краса двері легко поєднується з міцністю, а також з фінансовими можливостями. Наша компанія «ТБК Апельсин» займається продажем і установкою броньованих дверей , в Києві і Україні, у нас доступний ціни і відмінна якість.