Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Вібролита плитка тротуарна

суміші для кладкителефонний колодязь кксобмежувачі паркувальних місцьсходи сходовішлакоблоки для заборуцементна фасадна плиткафундамент опалубкадвері вхіднітротуарний поребрикєвротон цегла

Вібролита тротуарна плитка - це традиційний, і один із самих перших, способів виготовлення бетонної бруківки

Зображення Плитка вібролита ФБ 600*400*100
Новинка
Плитка ФБ "ЕКО" 600*400*100

ціна від 152 грн.

Показано 1 по 33 з 33 (Всього сторінок 1)

Основні переваги вібролитої тротуарної плитки

Переваги вібролитої тротуарної плити або, як її ще називають - бруківки, перед безліччю інших покриттів, дуже численні. Їх легко ідентифікувати за такими аспектами:

  • Відмінні фізичні характеристики;
  • Незначні подолання недоліків;
  • Привабливий вигляд;
  • Широкий спектр застосування;

В наш час є безліч виробництв, які вже на протязі кількох десятків років займаються формуванням тротуарних і дорожніх покриттів методом вібролиття. Це є самий простий і доступний спосіб виробництва який можна освоїти навіть в гаражі. Але при цьому у дуже малої кількості заводів виходить отримати дійсно якісний продукт.  Тому треюа зауважити на тому, що завжди потрібно купувати тротуарні плити у перевірених компаній, якою є і ми ТБК Апельсин. На сайті інтернет-магазину ви можете переглянути безліч товарів для благоустрою будинку та прибудинкової території, за найоптимальнішою ціною та з доставкою по всій Україні!

Вібролита та вібропресована плитка: яку вибрати?

Вибір бруківки для облаштування прибудинкової території – велика проблема для багатьох власників приватних будинків. Часто вибирають між вібролітою і вібропресованою бруківкою, кожна з яких має свої виробничі характеристики та відмінні якості. Облаштувати проїзди в Україні якісною та надійною бетонною плиткою досить просто, достатньо звернутись до ТБК "Апельсин". Використання високоякісних матеріалів, сучасних технологій та багаторічного досвіду зробить вашу під'їзну доріжку не тільки красивою та неповторною, але й неймовірно міцною та надійною.

Переваги та недоліки вібролітої плитки

Вібролита плитка виготовляється за спеціальною формою, що розташовується на вібростолі. У форму заливається розчин, потім до нього прикладаються вібрації. Такий прийом дозволяє усунути порожнечі з розчину та зайве повітря. Після цього заготівля сушиться у спеціальній камері близько 12 години. Ця плитка має ряд особливостей, серед яких: гладка поверхня виробу, повнокольоровість по всій площі, великий вибір кольорів та форм виробу.

Проте віброплитка досить крихка. Вона не здатна витримувати великі навантаження, тому підходить тільки для мощення пішохідних і садових доріжок. Щоб не витрачати час на вибір підходящої плитки для ділянки, найкращим рішенням буде звернення до перевіреної компанії. Зателефонувавши нашим спеціалістам на сайті компанії , ви можете переконатися не тільки в надійності, але й професіоналізмі майстрів компанії. На сайті представлено портфоліо робіт, а також корисну інформацію про переваги вибору бетонної плитки. Нехай ваш простір біля вашого будинку стане унікальним та красивим!

Плитка тротуарна вібролита - купити з доставкою по всій Україні!

Тротуарна плитка може бути як привабливою, так і функціональною. Будь то внутрішній дворик з натурального каменю, садова доріжка або бордюр для зимового саду, наша бруківка включає все необхідне для нового стильного зовнішнього вигляду. Наші міцні бетонні плити для комунальних потреб – відмінний вибір для зносостійкого та функціонального мощення. Виберіть із сірого, жовтого та червоного кольорів для додаткового, але простого покращення.

Придбайте нашу тротуарну плитку за стилем, довжиною, шириною та товщиною. Наші бетонні бруківки представлені в різних варіантах обробки: грубі, рифлені, гладкі та текстуровані, що надає їм сучасного вигляду та доступні в нейтральних кольорах. Якщо ви шукаєте гарний натуральний камінь, у нас є все: від мармуру з прожилками до граніту, кераміки та сланцю. Бруківка з вапняку та плити з пісковика роблять чудову бруківку для патіо. Наші зовнішні гранітні плити та керамічні покриття – це високоефективні дизайнерські рішення, що не потребують особливого догляду.

Правильно підібрана тротуарна плитка можуть оживити стомлений сад і перетворити його на унікальний відкритий простір, яким ви пишатиметеся довгі роки. Якщо ви хочете встановити новий внутрішній дворик, зверніть увагу на наш асортимент тротуарної плитки із натурального каменю. Наш найкращий вибір доступний у різних формах та стилях, що допоможе вам створити патіо вашої мрії, яке витримає випробування часом.

  • Якість продукції: ми прагнемо створювати продукцію найвищої якості для будь-якого відкритого простору. Наша бруківка використовується у будинках та садах по всій країні, а також у престижних громадських проектах.
  • Виробництво: у нас працює багато співробітників на підприємствах, маючи найкращі навички, майстерність та інновації.
  • Еcтетичний вибір матеріалів: ми прагнемо дотримуватися найвищих етичних стандартів. Якщо ви вибираєте продукт з нашим знаком, це означає, що ми прийняли всі розумні запобіжні заходи, щоб запобігти використанню неякісних матеріалів.
  • Стандарт ТОВ ТБК Апельсин: щоб надати повну гарантію якості нашої продукції, ми неодноразово та незалежно тестуємо всю нашу продукцію, щоб гарантувати низькі показники водопоглинання, високу міцність на вигин та оптимальну морозостійкість.

Прайс, цены на Вібролита плитка тротуарна

Сигнальна плитка Шаблон руху ціна від 80 грн.
Сигнальна плитка Шаблон руху ціна від 108 грн.
Сигнальна плитка Шаблон руху ціна від 285 грн.
Тротуарна плита П1 (400*400*40мм) бетонна не армована ціна від 85 грн.
Тротуарна плита бетонна 8К5 (МГ 500*500*40мм) армована ціна від 128 грн.
Тротуарная плита бетонна 6К5 (500*500*50мм) ціна від 138 грн.
Тротуарна плита бетона 8К5 (500*500*50мм) армована ціна від 145 грн.
Тротуарна плита бетонна 8К5 (МГ 500*500*60мм) армована ціна від 148 грн.
Тротуарна плита бетонна К6 (МГ 500*500*70мм) армована ціна від 165 грн.
Тротуарна плита бетонна 500*500*80мм армована ціна від 207 грн.
Тротуарна плита 5П7-І (МГ 750*500*70) бетонна армована ціна від 245 грн.
Тротуарна плита бетонна 5П7-І (750*500*80мм) ціна від 295 грн.
Тротуарна плита 7К8 (МГ 750*750*70мм) бетонна армована ціна від 351 грн.
Плита тротуарна бетонна 6П5 (1000*500*50мм) ціна від 330 грн.
Тротуарна плита бетонна 6П5 МГ 1000*500*60 армована ціна від 292 грн.
В каталоге строительных материалов t-b-k.com.ua мы предлагаем Вам выбрать и заказать Вібролита плитка тротуарна высокого качества по актуальной стоимости. Большой ассортимент вариантов в категории Фігурні Елементи Мощення і інші елементи благоустрою от качественных производителей. На нашем сайте строительных материалов представлены только известные производители: Кировоградский ЗСМ №1, Белоцерковские стройматериалы и есть возможность купить плитку фасадную и другие товары с быстрой доставкой по Запорожью, Тернополю и всей стране А низкие цены на бетонный блок и плиты перекрытия ребристые будут Вас возращать к нам снова и снова. Покупайте также лавочки для парка и прогон жби - купить стройматериалы в Украине можно не выходя из дома!
Фільтр