Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Широкоформатна Тротуарна плитка

фундаментних блоківобмежувачі паркувальних місцькапелюхи на стовпи парканупалета газоблокуфундамент опалубкабудівельні піноблокидвері вхідніутеплення ракушнякамандарин золотийкератерм блоки

Завдяки сучасним дизайнерським рішенням, Купити Широкоформатну тротуарну плитку, є такою самою гарною ідеєю як і десятки років тому.

Показано 1 по 36 з 45 (Всього сторінок 2)

Особливості широкоформатних плит для тротуару. Чим вони привабливі?

Минули часи, коли на стінах і підлогах використовувалася крихітна плитка, і сьогодні ми вітаємо великі і дуже великі керамограніти в житлових та комерційних інтер'єрах. Плитка великого формату в інтер'єрі стає все популярнішою, оскільки забезпечує приголомшливий зовнішній вигляд завдяки мінімальним лініям шва. Сильний візуальний ефект цього сучасного стилю подобається домовласникам, дизайнерам та підрядникам.

Так само і в благоустрої вуличних і прибудинкових територій у моду вступають, або, можна сказати, повертаються плити більших розміром. Сучасні тенденції та віяння ландшафтників підносять традиційний матеріал на новий рівень досконалості.

Наша компанія пропонує ідеальні плити великого формату для вирішення Ваших дизайнерських завдань. Окремо укладені, обрамлені декоративною галькою або оброслі соковитою зеленою газонною травою, вони чудово виглядають і пожвавлюють екстер'єр екологічністю і умиротворінням. А якщо потрібно викласти великі території або довгі доріжки, то великий формат дуже зручний і швидкий у укладанні.

Широкоформатна плита - це чудова природа, що створює тихий затишок при розміщенні в саду. Вибравши плитку великого розміру - дуже просто оновити застарілий вигляд, а також зробити простір більшим і виразно яскравішим. Лаконічний гладкий дизайн бетонної плитки з подовженою формою в грамотно продуманій проекті зроблять вашу місцевість особливою!

Використання плитки великого формату

На даний момент широкоформатна плитка неймовірно популярна в проектах ландшафтного дизайну і не дарма! Їх можна використовувати для покращення вашого двору та створення відкритого, безшовного простору, і те, що вони більші, не обов'язково означає, що вони дорожчі. Найкраще те, що стиль та дизайн плитки великого формату не обмежують вас певними областями, що означає, що ви можете використовувати її по всьому простору - у парках, скверах і приватних володіннях!

Що таке плитка великого формату?

Як правило, плити великого формату зазвичай відносяться до будь-якої плитки, розмір якої перевищує 300x300мм. Що стосується максимальних параметрів, то, мабуть, 1000*1500 вже є крайнім для цього поняття.

Чому вибирають великий формат?

Як ми вже згадували, плита великого формату відмінно підходить для ефективного покриття більшого простору. Як? Що ж оскільки теоретично ви використовуєте менше плиток, ви можете покрити більше місця, особливо в порівнянні з плитами невеликого формату. (Тавтологія, але все ж таки...) Крім того, поєднуючи її з тією ж галькою або травою, створюється більш гармонійний вигляд, який ідеально підходить для сучасного мінімалістського дизайну.

У яких місцях можна укладати широкоформатну плитку?

Плити для тротуарів дуже великого розміру вражаюче виглядають не тільки біля прибудинкової території, а й у парках, на доріжках, дозволяючи покрити велику площу поверхні швидше і з меншими витратами, ніж при використанні плитки меншого розміру. Крім того, великий асортимент розмірів і хороша стійкість до стирання, роблять її ідеальними для місць, схильних до високого рівня пішоходів:

  • Довговічність - наша зносостійка плита надвеликого формату здатна витримувати більшість ударів без ушкоджень, що робить їх ідеальними для жвавих просторів;
  • Водостійкість та захист від плям - Стійкість до води та плям, ви можете бути впевнені, що практичні та естетичні якості наших великих тротуарних плиток залишаться незмінними, незалежно від того, чи використовуються вони в комерційних цілях чи приватних;
  • Стійкість до зовнішніх впливів - завдяки своїй високій міцності, великі вуличні плитки стійкі до подряпин, а це означає, що вони продовжуватимуть виглядати найкращим чином на довгі роки;
  • Універсальність. Завдяки простому класичному вигляду плитка великого формату легко впишеться в будь-який екстер'єр.

Асортимент плитки ТБК Апельсин одночасно стильний і практичний - так що підберіть відповідний варіант тротуарного покриття на нашому інтернет сайті вже сьогодні. Наш онлайн-магазин дуже легко дозволяє знайти стильні та відповідні товари для вашого приміщення. Наші великі тротуарні та дорожні плити є ідеальним та економічним способом надати навколишньому привабливість та унікальність.

Прайс, цены на Широкоформатна Тротуарна плитка

Плита тротуарна Плита 300х300 Золотий Мандарин ціна від 430 грн.
Плита тротуарна Плита 400х400 Золотий Мандарин ціна від 455 грн.
Плита тротуарна Плита 400х400 без фаски Золотий Мандарин ціна від 465 грн.
Плитка тротуарна Модерн Золотий Мандарин ціна від 685 грн.
Плитка тротуарна Модерн М Золотий Мандарин ціна від 675 грн.
Плитка тротуарна Дербі Золотий Мандарин ціна від 685 грн.
Плитка тротуарна Сансет Золотий Мандарин ціна від 685 грн.
Плитка тротуарная Патерн Золотий Мандарин ціна від 675 грн.
Плитка тротуарная Пасіон Золотий Мандарин ціна від 495 грн.
Плитка тротуарная Паркет без фаски Золотий Мандарин ціна від 685 грн.
Плитка тротуарна Неоліт Золотий Мандарин ціна від 465 грн.
Плитка тротуарная Моноліт без фаски Золотий Мандарин ціна від 595 грн.
Плитка тротуарная Новоліт Золотий Мандарин ціна від 505 грн.
Плитка тротуарная Плита без фаски 900х450 Золотий Мандарин ціна від 505 грн.
Майданчикова плита Золотий Мандарин Гранд Ків ціна від 1 350 грн.
На сайте интернет магазина строительных материалов https://t-b-k.com.ua/ мы предлагаем выбрать Тротуарна плитка: Особливості - широкоформатна , качественные строительные материалы и ЖБИ по выгодной цене. Разнообразный выбор в категории Фігурні Елементи Мощення і інші елементи благоустрою от качественных производителей. На сайте представлены только самые лучшие бренды: Двери Украины, ХСМ, г.Харьков и есть возможность купить бетонную плитку и другие товары с быстрой доставкой по Киеву, Мелитополю и других регионах Украины А акционные цены на гараж сборный железобетонный или декоративные заборные блоки будут Вас возращать к нам еще и еще. Также обратите внимание на ж б плиты тротуарные и лотки теплотрасс - купить строительные материалы в Украине можно в один клик!
Фільтр