Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Плитка тротуарна без фаски

суміші для кладкиплити покриття теплотрасребристі панелі перекриттятеплофікаційні камерителефонний колодязь кксурни роздільного збору сміттяфундамент опалубкафасадна цеглаутеплення ракушнякаєвротон цегла

Купити тротуарну плитку, що не має фаски, обґрунтовано в тих випадках, коли Ви хочете отримати максимально рівну поверхню мощення, наприклад, для комфортного катання по ній на роликах та самокатах.

Показано 1 по 36 з 47 (Всього сторінок 2)

Безфаскова тротуарна плитка – це сучасна тенденція виробництва тротуарної плитки.

Тротуарна плитка без фаски не так давно з'явилася на ринку України, і одразу отримала широке застосування, як новий, більш функціональний елемент благоустрою. Її активно використовують архітектори, проектувальники, комерційні забудовники і окремо кожен покупець бачить у ній свої певні переваги при експлуатації.

Популярність дорожніх та тротуарних покриттів без фаски обумовлена тим, що вона дає зручність пересування як маломобільним групам населення, так і комфорт у переміщенні дитячим малоколісним транспортом, таким як самокати, ролики та, особлива зручність, для маленьких дітей, що знаходяться у колисках. І не забуваємо про дівчат на шпильках!

Фаска – це скошений край робочої поверхні тротуарної плитки. Він може мати різний кут або радіус. Її основне призначення – це захист граней та кутів, збільшення густини матеріалу по периметру бетонного виробу. Таким чином знижується ризик сколювання як при виробництві, так і при транспортуванні, монтажі та подальшій експлуатації. І, так само не забуваємо, про надання декоративної виразності покриттю.

Перша безфасочна плитка виготовлялася з натурального гранітного каменю – вона від природи має високу міцність та зносостійкість. Але згодом для збільшення пропозиції маркетологи почали впроваджувати цей функціонал і у виробництво тротуарною плиткою з бетону. Штучний камінь без фаски в наш час став невід'ємною частиною асортименту багатьох заводів-виробників.

Справді, зовсім нещодавно практично вся тротуарна плита, вироблена на Україні, мала виражену фаску з характерним розміром, що коливається в діапазоні 4-6мм. У свою чергу це дає дуже велику кількість візуальних стиків між елементами мощення, а найголовніше це дискомфорт у вигляді вібрації при переміщенні на малоколісному транспорті.

Якщо врахувати той факт, що близько 70% плитки, що виробляється в Україні, має невеликий розмір, на кшталт: "цеглинка" 100*200мм або "старе місто", то кількість місць стиків навіть на одному погонному метрі перевищує число 50.

І саме цей факт викликає незручності та дискомфорт для батьків із дитячими візками, для людей, що катаються на роликах, самокатах та інших колісних засобах пересування. І особливо негативно сприймається таке покриття жінками, які вважають за краще носити взуття на високих підборах.

Так само до недоліків плитки з глибокою фаскою можна ще віднести те, що покриття, розбите множинними фасочними швами, може не всім сподобатися. Крім того, у міжфаскових поглибленнях накопичується бруд, який, по-перше, вкрай важко видалити, а по-друге, він є ґрунтом для зростання бур'янів і моху. І уявіть собі, як неприємно виглядають брудні смуги швів на світлій плитці.

У Європі вже давно існує тенденція до зменшення фаски на бруківці або виготовлення, саме гладких тротуарних покриттів.

У нашій країні досі лідируючі позиції з продажу належать плитці «Старе місто», яка має радіальний скіс.

Розглянемо ближче особливості тротуарної плитки без фаски у реаліях українського ринку.

Виробництво тротуарної плитки без фаски, ціна обґрунтована дорожче

Найважливішими моментами у виготовленні є:

  • використання чітко фракційних інертних матеріалів, попередньо митих, без зайвих домішок глиняних та вапняних включень;
  • застосування тільки якісного високомарочного цементу;
  • чітка геометрія виробничих форм;
  • обов'язкова наявність монтажних виступів на торцях виробів.

Враховуючи вищеперелічені особливості, не так вже й багато заводів відмінно справляються з цим завданням. Безумовними лідерами з виробництва безфаскових плит є завод «Золотий Мандарин Квадра» та бренд «Авеню» від концерну «Ковальської».

Якщо ви вирішили купити таке покриття, то потрібно врахувати, що Ціна плитки без фаски обґрунтована вище за вартість аналогічних виробів з наявністю скосів.

Термін служби прес-форм для виробництва в 1,5-2 рази менше, ніж у випадку звичного виробництва. Як наслідок потрібно набагато частіше ремонтувати оснастку, закуповувати додаткові запчастини чи всі прес-форми повністю, переналагоджувати лінію. Сукупність всіх цих дій переростає у додаткові фінансові витрати, які надалі розносяться за собівартістю кожного квадратного метра готової продукції.

Плитка без фаски – особливості мощення

Безфасковий тротуарний камінь, виготовлений методом вібропресування, має певні граничні відхилення по висоті. І цю властивість потрібно врахувати при укладанні. Особливо це відхилення може бути критично при викладанні на бетонну основу чи залізобетонну плиту. В результаті можуть виникати недосконалості на покритті, такі як перепади, відколи та оголення бетону.

Навіть якщо виробник використовує абсолютно нову прес-форму з мінімальним допуском по висоті каменю, виконавцю робіт може бути дуже складно підготувати ідеально рівну, вирівняну в площині основу під мощення трамбованим матеріалом підстилаючого шару. Це завдання є трудомістким і витратним, особливо якщо на ринку відсутні необхідні сировинні матеріали достатньої якості в достатній кількості.

При мощенні безфаскової тротуарної плитки присутній високий ризик відколів кутів виробів при механічному впливі. У плитки кути не захищені і, отже, ризик відколів граней вищий. Це може призвести до виникнення пошкоджень на початку експлуатації покриття. Цей дефект особливо помітний при механізованому очищенні тротуарного покриття у зимовий період.

При укладанні великоформатних плит рекомендується використовувати вакуумні захвати для підйому та переміщення виробів. Це підвищує безпеку та потребує додаткових витрат на обладнання та кваліфікацію виконавців робіт.

Продаж бетонної бруківки без фаски, доставка в будь-який куточок України.

Компанія ТБК Апельсин спеціалізується з продажу тротуарної плитки без фаски. Наші клієнти можуть бути впевнені в якості та надійності наших продуктів, так як ми пропонуємо продукцію ряду перевірених заводів, таких як Золотий Мандарин, Авеню та ін.

Ціна на нашу тротуарну плиту без фаски залежить від обсягу замовлення та обраного вами типу плитки. Ми пропонуємо оптові та роздрібні ціни наших товарів. Ви можете вибрати спосіб оплати та доставки, який вам найбільше підходить.

Ми здійснюємо доставку нашої продукції по всій Україні, включаючи Київ та Київську область: Буча, Ірпінь, Гостомель, Макарів, Вишневе, Білогородка, Вишгород, Васильків, Іванків, Обухів та ін. Що стосується інших міст України, таких як Харків, Одеса, Дніпропетровськ , Запоріжжя, Львів, Житомир, Черкаси, Івано-Франківськ, то сучасна логістика легко вирішує це завдання.

Ми також надаємо послуги доставки з розвантаженням вантажними машинами з краном маніпулятором. Це означає, що ви можете замовити доставку та отримати її у потрібному місці з мінімальними зусиллями.

Компанія ТБК Апельсин є надійним партнером у галузі продажу тротуарних покриттів та інших будівельних матеріалів. Ми надаємо високу якість продукції, зручні умови та професійну підтримку наших клієнтів на кожному етапі взаємодії.

Замовте у нас бруківку без фаски та отримайте якісний товар за доступною ціною!

Прайс, цены на Плитка тротуарна без фаски

Плитка тротуарна Кирпич стандартний без фаски Золотий Мандарин ціна від 430 грн.
Плитка тротуарная Плац Золотий Мандарин (без фаски) ціна від 430 грн.
Плита тротуарна Плита 400х400 без фаски Золотий Мандарин ціна від 445 грн.
Плитка тротуарна Кирпич вузький 210х70 без фаски Золотий Мандарин ціна від 445 грн.
Плитка тротуарна Модерн Золотий Мандарин ціна від 655 грн.
Плитка тротуарна Профіт Золотий Мандарин ціна від 655 грн.
Плитка тротуарная Паркет без фаски Золотий Мандарин ціна від 655 грн.
Плитка тротуарная Піщаник Золотий Мандарин ціна від 655 грн.
Плитка тротуарная Шашка без фаски Золотий Мандарин ціна від 480 грн.
Плитка тротуарная Креатив Золотий Мандарин ціна від 480 грн.
Плитка тротуарная Креатив Антик Золотий Мандарин ціна від 580 грн.
Плитка тротуарная Плац Антик Золотий Мандарин ціна від 555 грн.
Плитка тротуарная Маргарита Золотий Мандарин ціна від 455 грн.
Плитка тротуарная Плита без фаски 900х450 Золотий Мандарин ціна від 480 грн.
Плитка тротуарная Подвійне Т без фаски Золотий Мандарин ціна від 535 грн.
Онлайн в строительном магазине https://t-b-k.com.ua/ Вы сможете подобрать Плитка тротуарна без фаски и качественные стройматериалы по отличной цене. Огромный выбор в категории Фігурні Елементи Мощення і інші елементи благоустрою от качественных производителей. Онлайн в интернет магазине строительных материалов представлены только лучшие производители: PROKERAM, Екатеринославский кирпич и есть возможность купить блок строительный и другие товары с быстрой доставкой по Ужгороду, Львову и других уголках Украины А скидочные предложения на пенобетонные блоки или сваи жби будут Вас возращать к нам вновь. Смотрите и заказывайте также элементы мощения и пенобетон - купить стройматериалы в Киеве можно в один клик!
Фільтр