Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Плитка Тротуарна Клінкерна

суміші для кладкизалізобетонний бордюрбетон товарнийпаркова лавочкапорізований керамічний блокфундамент опалубкасилікатна облицювальна цеглашамотна вогнетривка цегламандарин золотийєвротон цегла

Клінкерна бруківка по суті є свого роду видом керамічної цегли, але готується особливим чином і використовується в тротуарному мощенні.

Показано 1 по 7 з 7 (Всього сторінок 1)

Особливості виготовлення та міцності клінкерної тротуарної плитки

Основою матеріалу є глина. Випал виконується при великій температурі під величезним тиском, що призводить до створення надзвичайно міцних і привабливих зовнішніх елементів покриття. Більше того, технологія виробництва дозволяє виготовляти рівномірні форми та однорідне забарвлення, яке не втрачається протягом усього життя.
Добре відомі також гідроізоляційні властивості глини. І ця позитивна якість не єдина: варто також згадати високі антикорозійні властивості, стійкість до кислот та лугів. Крім того, після випалу, на клінкерну тротуарну плитку не впливають повсякденні перепади температур.

Порівняльна таблиця характеристик тротуарної плитки

  Клінкер Бетон Граніт
Колір не змінюється втрачається визначається місцем видобування
Найбільш поширена товщина, мм 40-60 40-100 40-80
Межа міцності на стиск, кгс/см2 М450-M650 >M50 M120 – M350
Стиранність, г/см2 0.35 0.70 0.20
Морозостійкість, циклі F250 F200 F150
Водопоглинання, % до 2.0-4.0 до 6.0 0.2
Термін служби, років більше 100 до 30 більше 100

 

Клінкерна бруківка - причини широкого використання

Укладання клінкерної бруківкиМатеріал має достатньо низьку вартість, завдяки чому остаточна ціна мощення клінкеру більш ніж прийнятна.
Таким чином, довговічність, краса та відносна недорога зробила покриття одного з найбільш популярних у своєму класі.

Варіанти використання клінкера для мостіння

Клінкерне покриття можна зустріти:

  • на високо відповідальних ділянок міських територій та тротуарів;
  • в ландшафтному дизайні;
  • у якості покриття на під'їздних та рекреаційних зонах поблизу курортних готелів.

По призначенню, виділяються наступні види клінкерної бруківки:

  • рядова і ригельна - призначена для укладання  пішохідних зон;
  • рядова  - для доріг із звичайним дорожньо-транспортним рухом;
  • бордюрна - служить для бічної фіксації і обрамлення покриття;
  • мозаїка, що дозволяє створювати різноманітні візерунки;
  • фігурна, часто використовується для організації газонів;
  • щілинна, для озеленення доріг.

Укладання клінкерної бруківки

Перед укладанням клінкера, а також стандартного кам'яного або бетонного тротуару, необхідно розмітити територію що піде під тротуар. Під час процедури важливо враховувати певні нюанси:

  • кратність розміру доріжки до ширини та довжини елементів покриття;
  • наявність підсипок - основи;
  • глибина траншеї, або, як ще також називають професійним жаргоном "корита"

Далі грунт утрамбовують віброплитою.

  • підсипається і трамбується дренажний рівень піску.
  • Наступний шар - несучий і тримаючий навантаження, він створюється з щебню.
  • Самий верхній шар піску, нарешті, розрівнюється під кладку.
  • Бруківка викладається в рівень з мінімальним зазором.
  • Поребрики встановлюються на бетонній подушці з армуванням в два стрижня.

Купити клінкерну тротуарну плитку за вигідною ціною

Вперше клінкерна бруківка була розроблена в Голландії, саме там знайшли спосіб створення з глиняного матеріалу, який відрізняється своєю довговічністю та зносостійкістю. Технологія вже використовувалася понад 200 років. Глина в такому будівельному виробі використовується не зовсім стандартна - вона має бути практично повністю очищеною від різних солей та вапняку. Температурні показання для випалювання сформованих брусків досягають понад 1000 градусів за Цельсієм.

Сьогодні таку клінкерну бруківку використовують повсюдно, вона піддійде і для облаштування житлових та громадських територій, прибудинкових майданчиків, паркувань, для створення пішохідних зон у місті. Такий матеріал дійсно дуже легкий у укладанні, всі бруски підібраної певної форми мають однакові розміри, тому ви зможете поєднувати різні кольори самостійно. Зручно те, що бруківка невибаглива у догляді, не боїться хімічних впливів, не вигоряє при дії ультрафіолетового випромінювання і не поглинає воду. Усе це свідчить про довговічність такого матеріалу.

Бруківка Клінкерна

Тротуарна клінкерна бруківка з доставкою по Україні

Клінкерна плитка (тротуарна) відома своїми високими показниками міцності. Майже не піддається різним фізичним і механічним впливам, не боїться кліматичних змін. При виробництві таких матеріалів практично не використовуються барвники хімічного типу, так як при створенні використовують справжню глазур, яка дає такі неповторні кольори та відтінки готовому виробу. Тому такий будівельний матеріал можна назвати екологічно чистим. Виріб зовсім не змінює свій колір, і все це завдяки правильному змішуванню та розподілу при формуванні. Технологія створення зносостійкого матеріалу:

  • Глина проходить етап очищення і насичується вологою для створення в'язкої структури та одночасно максимально однорідної.
  • Матеріал розливається за формами, в яких повинен провести деякий час до максимального просушування, іноді потрібне сушіння, яке триває три дні.
  • Після цього плитку відправляють у піч для випалу. Температура в таких печах перевищує 1300 градусів, завдяки чому продукція має такі високі показники міцності, не боїться фізичного впливу. Готовий продукт має не більше 3 відсотків вологи.

Така бруківка може використовуватись дизайнерами для створення унікального орнаменту. Максимально функціональний та якісний матеріал допоможе перетворити зовнішній вигляд будь-якого будинку та ділянки, зробить його естетично привабливим, безпечним та комфортним для використання всіма групами населення.

Якісна клінкерна бруківка — купити у надійного постачальника

Плитка тротуарна (клінкерна) все більше стає популярною серед покупців, тому що вона сильно відрізняється від інших подібних матеріалів своїми показниками якості та зносостійкості. Такий матеріал прослужить більше століття, при цьому не змінить навіть свій відтінок, звичайно, якщо за покриттям правильно доглядати. У каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете вибрати і купити клінкерну тротуарну плитку різних кольорів, багато хто набуває відразу різних відтінків, тому як кольори відмінно поєднуються один з одним і дають можливість створення мозаїки на парковці або прибудинковій доріжці. Наша компанія співпрацює як з роздрібними, так і оптовими покупцями, ми пропонуємо швидку доставку по території всієї України.

Повний каталог тротуарної плитки і ФЕМ

Онлайн в строительном магазине ТБК Апельсин предоставлена возможность подобрать и заказать Плитка Тротуарна Клінкерна , качественные строительные материалы и ЖБИ по оптимальной цене. Большой ассортимент в категории Фігурні Елементи Мощення і інші елементи благоустрою от качественных производителей. На сайте интернет магазина строительных материалов представлены только качественные бренды: Киев, Киев и есть возможность купить плиты перекрытия и другие товары с быстрой доставкой по Киеву, Ужгороду и другим регионам Украины А спец.предложения на жби перекрытие и бетонные панели ограждения будут Вас возращать к нам снова и снова. Смотрите и заказывайте также ж б трубы и блок столба - купить стройматериалы в Киеве можно в один клик!
Фільтр