Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Червона облицювальна цегла

стійка лептеплофікаційні камеризалізобетонні вентиляційні блокипоребрикиобмежувачі паркувальних місцьвуличні квіткарні з бетонукапелюхи на стовпи парканупаркова лавочкастовпи бетонні для виноградукератерм блоки
Цегла М200 ЗБК

ціна від 18.8 грн.

Показано 1 по 19 з 19 (Всього сторінок 1)

Червона облицювальна цегла – загальна інформація

Червона цегла відноситься до найпопулярніших матеріалів у будівництві. Вона універсальна у використанні, тому з її допомогою будують паркани, споруди, житлові будинки, гаражі і навіть прикрашають приміщення. Основні переваги – довговічність, надійність та зносостійкість. Основною сировиною при створенні вважається глина з дуже невеликим вмістом сульфатів та мигеля. Червоний відтінок з'являється за природними умовами, оскільки глина має червонуватий колір. Звичайна червона цегла є керамічною і має відповідні властивості.

Колір може змінюватись в залежності від складу. Деякі виробники спеціально додають пігменти, щоб змінити відтінок. Глина, що видобувається у різних місцях, теж має різні кольори.

Буває повнотілою і порожнистою. Перед випалюванням матеріал обов'язково сушитись у передбаченому для цього приміщенні. Випалення відбувається при дуже високих температурах у печах (до 1050 градусів). При правильному дотриманні всіх етапів, при постукуванні цегла видає дзвінкий звук.

Залежно від сфери використання також виділяють рядовий і лицьовий матеріал. Рядовий – будівельний, а лицьовий – фасадний і використовується як декорування. Облицювальний застосовується не тільки у зовнішній, але і для внутрішньої обробки.

Лицьова червона цегла – переваги

Червона цегла може відрізнятися залежно від різних факторів та виду. Але загалом виділяють кілька переваг:

  • екологічність;
  • зовнішня привабливість та різноманітність;
  • високі звуко- та теплоізоляційні характеристики;
  • зносостійкість,
  • стійкість до зовнішніх подразників;
  • довговічність та надійність;
  • доступна вартість.

У більшості кров'яна цегла виготовляється з глини, яка є натуральним та екологічно чистим компонентом. Присутня стійкість до морозів, спекотної погоди, перепаду температурних режимів, вологи, біологічних негативних факторів. Під впливом цих параметрів виріб не деформується, тому споруди стоять роками.

Завдяки низькому водопоглинанню матеріал активно використовують для фасадних робіт. Інші властивості, такі як марка міцності від М150 до М500, морозостійкість від 50 до 200 циклів.

Також цеглу ділять на різновиди за типом поверхні.

  • Стандартний варіант складається з гладкої структури, що відноситься до класики.
  • Рельєфні характеризуються наявністю об'ємного малюнка, що формується за допомогою трафарету. Це не позначається на міцності.
  • Ангобовані виробляються ще на необпаленому матеріалі. Тоді, наноситься ангоб, рівень кераміки із розчином оксидів металів. Ці компоненти утворюють колір. Можливо перехід відтінків, коли ангоб наноситься тільки на якусь частину торця.
  • Глазурована складається з глазурі, яка здатна створити блискучу поверхню.

Окрім незвичайності, характеризується підвищеними властивостями захисту від вологи.

Купити цегла червона облицювальна

На сайті нашої торгово-будівельної компанії t-b-k.com.ua представлено широкий асортимент будівельних матеріалів. Червоні цеглини від різних виробників розширюють можливості покупця, оскільки кожен товар характеризується своїми властивостями та перевагами.

За допомогою системи фільтрів можна вибрати вид цегли, технологію виробництва, колір, фактуру, марку, порожнечу, формат та відсортувати прийнятну ціну. Усі результати, які є у наявності, відобразяться на екрані.

Наші консультанти допоможуть клієнтам зробити правильний вибір і не помилитися з будівельними матеріалами. Менеджери врахують вимоги, з урахуванням яких підберуть варіанти. Можна зв'язатися по телефону або написати повідомлення в чат. Для комфорту покупців представлені номери різних мобільних операторів, щоб ви не витрачали зайві гроші на дзвінок.

Реєструйтеся на сайті, щоб використати функціонал сервісу. Це прискорить оформлення замовлення, дозволить відстежувати покупки та користуватися акційними пропозиціями.

Прайс, цены на Червона облицювальна цегла

Керамейя КлинКЕРАМ Рубін М300 Цегла лицьова клінкерна ціна від 21.17 грн.
Керамейя КлінКЕРАМ Рубін М350 Цегла лицьова клінкерна ціна від 18.14 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова Вітебськ ціна від 42 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова ЗБК ціна від 18.8 грн.
Цегла пічна М200 повнотіла рядова Горинь ціна від 16 грн.
Цегла пічна М250 повнотіла рядова Пологи Ексклюзив ціна від 14.5 грн.
Цегла лицьова клінкерна Євротон Бордо М300 ціна від 12.22 грн.
Цегла лицьова клінкерна Євротон Бордо Рифлена "Короїд" М300 ціна від 12.22 грн.
Цегла лицьова клінкерна Євротон Бордо Рифлена "Тростина" М300 ціна від 12.22 грн.
Цегла лицьова ПРОКЕРАМ (Prokeram) Червона М125 ціна від 14.5 грн.
Цегла лицьова Prokeram Червона М150 ціна від 14.5 грн.
Цегла лицьова Біла Церква Класика Червона М200 ціна від 8.57 грн.
Цегла лицьова СБК Морквяна (Червона ЧО) ціна від 5.25 грн.
Цегла лицьова СБК Червона Класична Ч2 ціна від 5.85 грн.
Цегла загальнобудівельна пустотіла Керамбуд М125 поліпшена рядова ціна від 0 грн.
В каталоге интернет магазина строительных материалов t-b-k.com.ua предоставлена возможность подобрать и заказать Червона облицювальна цегла , стройматериалы и ЖБИ по доступной цене. Большой ассортимент вариантов в категории Цегла всих типів і марок от качественных производителей. В строительном магазине представлены только популярные бренды: Силта Брик, Золотой Мандарин и есть возможность купить ж б перемычки и другие товары с быстрой доставкой по Александрии, Днепродзержинску и других уголках Украины А акционные цены на столбовые блоки или жби перекрытия будут Вас возращать к нам опять и опять. Покупайте также жб перекрытие и дорожные плиты - купить стройматериалы онлайн можно в один клик!
Фільтр