Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Біла рядова цегла

тротуарна плитка клінкернатруби з бетонутелефонний колодязь ккспалета газоблокуутеплення ракушнякастовпи для забору бетоннімандарин золотийaerocstonelight газоблоккератерм блоки
Показано 1 по 7 з 7 (Всього сторінок 1)

Рядова цегла біла - в чому особливість?

Цегла вже спроектована під певний колір. Це важливий факт, про який слід пам'ятати, коли ви думаєте, який колір пофарбувати його наступного разу. Наприклад, деякі домовласники вважають за краще перефарбовувати лише оздоблення або двері в будинку; потрібно, щоб ці нові кольори узгоджувалися з поточним кольором цегли.
Зняти фарбу з цегли брудно та практично неможливо. Переконайтеся, що ви повністю присвятили себе фарбуванню цегли ... шляху назад не буде!
Пошкоджену цеглу перед фарбуванням необхідно відремонтувати та відновити. Правильна підготовча робота, матеріали та фарба мають першорядне значення для забезпечення життєздатності проекту.
Хоча є кілька простіших проектів з фарбування фасадів, фарбування фасадної цегли в будинку - велика робота, але вона того варта, якщо ви все зробите правильно. Він може повністю змінити вигляд вашого будинку, підвищити привабливість і навіть принести вам більше грошей, коли ви вирішите продати його. Хоча є деякі оригінальні цеглини, які ми любимо і ніколи не хотіли б бачити зафарбованими, ми не можемо заперечувати, що деякі наші улюблені оновлення відбуваються, коли наші клієнти вирішують фарбувати свої цегляні будинки.

Найкращі кольори для фарбування цегляного будинку

Зовнішня цегла, пофарбована в білий колір

Немає нічого класичного, ніж красиво пофарбований будинок з білої цегли. Навіть найпотворніший цегляний фасад може виглядати велично та доглянуто. Білий цегляний будинок з чорними віконницями та дверима виглядає як частина історії, але при цьому створює свіжу та оновлену атмосферу. І хоча білий колір іноді може здаватися холодним і строгим, коли він намальований на цеглині, він виглядає теплим та привабливим у будь-яку пору року.

Зовнішня цегла, пофарбована в світло-сірий колір.

На другому місці після білої забарвленої цеглини знаходиться світло-сіра забарвлена цегла. Цей колір також випромінює класичну атмосферу, але додає трохи більшої глибини, ніж білий і ніколи не виглядає занадто різким. Це також дозволяє контрастувати з акцентними кольорами та ландшафтним дизайном. І, залежно від того, які акцентні кольори ви використовуєте, вони можуть зробити ваш будинок красивішим і яскравішим і креативнішим.
Щоб створити відчуття тиші та скромності, пофарбуйте зовнішнє оздоблення, віконниці та двері у білий колір. Щоб підкреслити свою індивідуальність, пофарбуйте вхідні двері у яскравий жовтий або зелений колір, а віконниці – у чорний. Світло-сіра фарбована цегла також особливо добре поєднується з кованим залізом та іншими елементами декору.
Екстер'єр пофарбований в акцентні кольори з використанням натуральної цегли.
Якщо ви ще не готові зробити повністю пофарбований фасад будинку з цегли, ви можете почати з оздоблення та віконниці. Важливо спочатку подумати про натуральну цеглу як про ваш основний колір, а потім вибрати акцентні кольори, які будуть добре поєднуватися з вашим відтінком цегли.
Наприклад, помаранчева тонована цегла виглядає класично з м'якими чорними віконницями та оздобленням, або ви можете зробити йому навмисний акцент за допомогою бірюзи. Світло-коричнева цегла виглядатиме свіжо з кремовими акцентами, або ви можете піти модно з темно-зеленим кольором на обробці та віконницях.

Характеристика та переваги білої цегли

Хоча традиційні яскраво-червоні тони - це перші відтінки цегли, які зазвичай спадають на думку, вироби з цегли представлені в широкій різноманітності органічних та пофарбованих кольорів, що забезпечує широкі можливості дизайну. Оскільки багато будівельників і домовласників створюють унікальні приміщення з цегли, не можна не помітити зростання популярності білої, білої і не зовсім білої цегли! Ці яскраві сорти ідеально підходять для створення сучасної, сучасної та індустріальної естетики, у тому числі для процвітаючого екстер'єру у фермерському стилі.
Будь то суцільна однорідно пофарбована біла цегла або пошарпана побілена цегла, поєднання білого кольору з цеглою додає безперечної розкоші, елегантності та затишку. Вивчаючи привабливі варіанти цегли на нашому веб-сайті, ви можете уточнити свій пошук за кольором! На цій сторінці результатів пошуку з білої та сірої цегли ви можете переглянути найяскравіші варіанти білої цегли та різні рівні варіантів білої цегли. Незалежно від того, який чудовий стиль привертає вашу увагу, ось деякі з наших улюблених екстер'єрів, натхненних білою цеглою:
Цеглини нашої компанії ТОВ ТБК Апельсин дуже яскраві і ідеально підійдуть для посилення шикарної привабливості. Якщо ви хочете зробити невимушений сільський будинок більш висококласним або надати йому витончену сучасну естетику, ці тверді білі цеглини і ідеально підходять для створення приголомшливого зовнішнього вигляду, який, як і раніше, створює умиротворюючу атмосферу!

На нашем сайте строительных материалов ТБК Апельсин мы рекомендуем Вам приобрести Біла рядова цегла , стройматериалы и ЖБИ по доступной цене. Разнообразный ассортимент в категории Цегла всих типів і марок от качественных производителей. Онлайн в строительном магазине представлены только популярные бренды: Житомирская обл., ЧЗБМ и есть возможность купить сваю и другие товары с быстрой доставкой по Хмельницкому, Каменскому и всей стране А спец.предложения на плита заборная или бетонные крышки на столбы будут Вас возращать к нам еще и еще. Покупайте также столб освещения бетонный и жби - купить стройматериалы в Киеве можно за секунду!
Фільтр