Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Палі та Плити для зміцнення берегів водойм

фундаментних блоківсортамент пальсекційний паркан бетоннийплити перекриття балконнітротуарні бетонні плитильох кесонтротуарна плитка бетоннаблок декоративнийбудівельні піноблокикерамейя цегла

Використання зв'язку "паля і плита" є найоптимальнішим у формуванні берега з використанням залізобетону

Показано 1 по 16 з 16 (Всього сторінок 1)

Для захисту берегів річок, каналів, озер та інших різноманітних водойм ефективно застосовується метод зміцнення берегів залізобетонними палями та плитами забіру. Цей метод є універсальним та використовується для створення міцних захисних конструкцій. Крім захисту берегової зони використовується для будівництва пірсів, причалів та інших конструкцій, де необхідний прямовисний глибокий берег.

 

Метод Забіру: Зміцнення берега замивними палями та плитами забірками

 

Так званий Метод Забіру полягає у використанні паль як опорний, несучий елемент і залізобетонних плитах, що кріпляться на них з боку берега, які є бар'єром між водою і грунтом.

У порівнянні зі зміцненням берега бетонним шпунтом, даний метод є менш енергоємним і, отже, більш економічним у реалізації.

Використання ЗБ замивних паль і плит забірок обґрунтовано для формування потужних і міцних берегових зон річок, озер, каналів і навіть морських набережних, але слід пам'ятати, що конкретне застосування має бути схвалено проектувальником.

Основною перевагою даного способу є унікальна міцність і довговічність, а довжина паль дозволяє зробити глибокий, стрімкий берег, який якнайкраще підходить для формування пірсів і причалів.

 

 

Розміри замивних паль та основні вимоги до них

 

Довжина від 3-х до 15-ти метрів;

Перетин 30*30 або 35*35 см;

Наявність арматурних випусків, для подальшого ув'язування та замонолічування;

Обов'язково використання гідротехнічного бетону марки не нижче М350, морозостійкістю не менше F200 та вологостійкістю не нижче W8.

 

Розміри забірних плит та основні вимоги до них

 

Довжина від 2-х до 6-ти метрів;

Ширина зазвичай 2-3 м;

Товщина 16-20см;

Наявність арматурних випусків, для подальшого ув'язування та замонолічування всієї конструкції;

І так само обов'язково використання гідротехнічного бетону марки не нижче М350, морозостійкістю не менше F200 і вологостійкістю не нижче W8.

 

Специфіка монтажу замивних паль та плит для створення берегового фундаменту:

 

  • Завдяки використанню спеціальної техніки Палі поринають у ґрунт на половину своєї довжини (максимально на 2/3). Довжина палі, її армування, крок встановлення та відповідно габарити плит обумовлюються технічними умовами та прораховуються проектувальником.
  • З боку берега встановлюються бетонні плити щільно одна до одної, упираючись торцями у палі. Стик плит повинен припадати на центральну лінію паль.
  • Використовуючи наявні на верхніх частинах паль і плит випуски ув'язується арматурний каркас, і після встановлення опалубки заливається бетоном, тим самим зміцнюється вся встановлена конструкція і перетворюється на єдине монолітне ціле.
  • Отримана бетонна стіна кріпиться з боку берега до спеціальних якорів анкерним способом, а простір, що утворився, засипається спеціальним чином, що забезпечує хороші дренажні властивості.

У результаті виходить майже монолітна вертикальна бетонна стіна здатна витримати перепади рівня води, інтенсивні хвилі, напругу льоду та ґрунту.

Даний спосіб використання залізобетону є найоптимальнішим у співвідношенні витрат за матеріалом та трудоресурсами і це робить його найпопулярнішим у сфері зміцнення берегів водойм, а також формування пірсів, причалів і навіть набережних.

 

 

Основні переваги берега з використанням технології «паля + плита»

 

  • Довговічність;
  • Стійкість до ушкоджень;
  • Стійкість до зовнішніх факторів: морози, лід, паводки, хвилі;
  • Можливість створення прямовисного глибокого берега;
  • Якнайкраще підходить для спорудження пірсів і причалів.

До недоліків можна віднести залучення дорогої спеціальної техніки та відносна трудомісткість процесу

 

Формування вартості берега з плит та паль.

 

Ціна паль та плит формується виходячи з конкретних вимог до них та прораховується виробником індивідуально. Завод виробник ЗБВ продукції обумовлює вартість та терміни виконання замовлення відповідно до заявленого обсягу поставки та потреб замовника.

Вартість робіт із встановлення так само прораховується індивідуально підрядником і на це впливає багато факторів – складність під'їзних шляхів, рельєф берега, розмір паль та плит, і ключову роль відіграє необхідна спецтехніка, а це крани, бульдозери, замивні установки та можливі водні платформи.

 

Продаж залізобетону від ТБК Апельсин.

 

Наша компанія здійснює продаж та доставку залізобетонних виробів по всій території України. Ми гарантуємо швидку та надійну доставку, щоб ваші будівельні проекти ніколи не простоювали. Наші фахівці мають багатий досвід і завжди готові допомогти вам з вибором найбільш підходящих виробів для вашого проекту. Ми усвідомлюємо, що ціни та умови покупки відіграють важливу роль для наших клієнтів. Тому ми гарантуємо, що у нас ви знайдете найкращі ціни на ринку. Ми постійно стежимо за цінами конкурентів, щоб переконатися, що ми пропонуємо нашим клієнтам найвигідніші пропозиції. Ми також готові обговорити індивідуальні умови покупки, щоб задовольнити ваші унікальні вимоги.

 

Завітайте на наш веб-сайт https://t-b-k.com.ua, щоб дізнатися більше про наші послуги, ознайомитися з каталогом наших продуктів та оформити замовлення. Ми прагнемо зробити Ваше онлайн-придбання залізобетонних виробів максимально простим та зручним. Якщо у вас є запитання або потрібна додаткова інформація, наша команда завжди готова допомогти. Зв'яжіться з нами через наш сайт або зателефонуйте за вказаним номером. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Вами та прагнемо стати Вашим надійним партнером у сфері будівництва.

Прайс, цены на Палі та Плити для зміцнення берегів водойм

Залізобетонна паля С40.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна паля С50.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна паля С60.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна паля С70.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна паля С80.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна паля С90.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна паля С100.30 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П20.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П25.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П30.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П35.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П40.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П45.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П50.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Залізобетонна Плита забірки П55.20-16 з випусками ціна від 0 грн.
Онлайн в строительном магазине T-B-K предлагаем заказать Палі та Плити для зміцнення берегів водойм и только высокопрочные стройматериалы по лучшей стоимости. Большой выбор в категории Залізобетонні вироби (ЗБВ) - весь комплекс + індивідуальне виготовлення от качественных производителей. В каталоге строительных материалов представлены только лучшие производители: СтоунЛайт, Кирпич Триполья г.Обухов и есть возможность купить перемычки железобетонные и другие товары с быстрой доставкой по Белой Церкви, Чернигову и другим городам Украины А специальные предложения на крышка на забор или плита ограждения будут Вас возращать к нам вновь. Заманчивые предложения на материалы для опалубки и бетонные колодезные кольца - купить стройматериалы можно не выходя из дома!
Фільтр