Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Блоки з пінобетону на ринку України

04 февраля, 2021
2575

Блоки з пінобетону
 

Ринок будівельних матеріалів величезний - можна підібрати варіант що влаштовує, орієнтуючись на бажаний бюджет, експлуатаційні якості і бажаний результат. Серед усього представленого асортименту споживачі часто шукають оптимальний варіант, тому вирішують купити блоки з пінобетону. Таке будівництво фінансово доступне, енергоефективне, а також не передбачаює складного монтажу. Багато житлових будинків будуються саме з цього матеріалу, однак щоб результат вас точно порадував, важливо правильно підібрати будматеріал. Причому не завжди ціна на блоки пінобетону - ключовий орієнтир вибору, так як ні високий, ні низький показник не може часто сказати зовсім нічого про якість і довговічності товару.

Переваги блоків з пінобетону


Купити пенобетонні блоки в Україні приймають рішення все частіше і частіше користувачі різних категорій. Популярність цього матеріалу обумовлена ​​наступними перевагами:

  • невелика вага, що дозволяє добре заощадити на облаштуванні фундаменту;
  • низький показник теплопровідності піноблоку, що також знижує тиск на фундамент за рахунок зведення до мінімуму товщини кладки;
  • чудова звукоізоляція, тому купити піноблок у Дніпрі, Києві, Кривому Розі, Кропивницького, Одесі за доступною ціною буде відмінним рішенням для житлових приміщень;
  • хороша екологічність, та й, до того ж, матеріал з часом не схильний до гниття або розкладанню, не виділяє шкідливих речовин для здоров'я людини.

 

Багатьох радує ціна на куб пінобетону, і дійсно цей показник завжди залишається прийнятним. Якщо необхідно скоротити бюджет будівництва, то в такому випадку купити перегородковий піноблок від виробника оптом або поштучно з доставкою в Україні, наприклад, до Вінниці, Дніпро, Житомир, Київ, Кривий Ріг, Харків, Рівне буде найоптимальнішим рішенням. Однак в даних умовах все ускладнюється недоступністю матеріалу. Невелика ціна пінобетону може різко стати захмарною, якщо врахувати способи транспортування і поставок. Тому сучасні покупці вирішують віддати перевагу куди більш доступним варіантам, наприклад: газоблоки, керамічні блоки, бетонні блоки (шлакоблоки), керамзитоблоки.

На що звернути увагу при виборі?
 

ПІноблокВід того, які пінобетонні плити ви виберете, залежать подальші експлуатаційні якості готового будови. Щоб покупка точно вас порадувала, звертайте увагу на наступні параметри:

  • розмір - певний тип товару призначений для конкретних умов, наприклад, для несучих зовнішніх або внутрішніх стін, перегородок, всі блоки повинні бути однакових габаритів;
  • щільність - може бути від D400 до D1200, вибір залежить від цілей покупки, наприклад, для утеплення стін, зведення несучих стін, будівництва перекриттів;
  • структура - враховуйте не лише вартість пінобетону, а й його міцність, хороший матеріал не буде мати тріщин.

Чому піноблок більше не купують?..

На рубежі 2010-2015-х років із зростанням популярності і відкриття нових газобетонних заводів, пінобетон втратив свою актуальність і необхідність серед покупців. І цьому сприяла специфіка його виробництва, а саме - піноблок на відміну від газоблоку після формування потрібно вистоювати близько місяця, що б він набрав міцність. Але маючи великий сезонний попит влітку пінобетонні блоки продавали ще не досягшим кондиції і тим самим ширилися негативні відгуки про дану продукцію.

І навпаки газоблок з заводу відразу має максимальну міцність - і це подобається покупцям!

Таким чином всім виробникам сірих блоків з пористого бетону довелося згорнути свою діяльність, а будівництва швидко переорієнтувалися на дуже схожий за своїми характеристиками білий і високоточний газоблок.

Якщо ви такі вирішуєте купити піноблок (пінобетонні блоки) в Одесі, Харкові оптом або поштучно від виробника за доступною ціною за куб або шт., То звертайте увагу на наявність сертифікатів, які підтверджують випробування незалежних лабораторних досліджень. Звертайте увагу також на структуру пір, осередки повинні бути ізольованими, інакше матеріал почне поглинати вологу, що неприпустимо в будівництві.

Враховуйте, що навіть якщо виберете і найдете піноблок, в процесі будівництва може виявитися, що матеріалу недостатньо, весь об'єкт в буквальному сенсі заморозиться, адже доведеться знову витрачати силу-силенну часу на пошук постачальників і організацію транспортування - це великі часові та фінансові витрати. Саме тому куди більш практичніше замінити піноблоки доступними альтернативами, купити які можна за найбільш доступною ціною і з оперативною доставкою по всій країні, а при необхідності докупити швидко необхідну кількість.