Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Чому саме Клінкерна цегла?

19 марта, 2019
1550

Переваги клінкерної цегли

Клінкерна цеглаКлінкерна цегла відрізняється від звичайного тим, що обпалюється при дуже високій температурі. Через свою низьку здатність до поглинання вологи (близько 3-5%) він морозостійкий і може застосовуватися в будівництві при суворому кліматі. До того ж він наділений високою межею міцності при стисненні (тобто утримує многовесовое тиск) і стійкий до кислот або лугів. Ну і звичайно ж відмінні показники звукоізоляції і вогнестійкості відповідають високим вимогам навіть для будівництва печей і камінів.

При всьому перерахованому вище існує багато колірних варіантів клінкерної цегли, які доповнять собою архітектурний стиль і відкривають індивідуальні можливості оформлення - дозволяє використовувати цеглу в різних архітектурних проектах.

Різноманітна колірна гамма і поверхнева структура клінкерної цегли досягається шляхом випалення при температурі в 1200 ° С (тому цегла заслужено називається твердообоженним). Зазвичай клінкерну цеглу використовується в якості облицювального каменю для фасадів будівель, але він цілком підійде і для будівництва каналізаційних колодязів, димоходів, парканів, печей і камінів. Зовнішня поверхня стіни виконує функцію захисту від опадів. А клінкерна фасад відмінно затримує вологу.

Спекотного літа клінкер раптово вбирає в себе тепло, а всередині будинку дотримується приємна прохолода. Клінкерна цегла є свого роду зовнішньою оболонкою - прекрасно пропускає повітря, але не допускає проникнення вологи ззовні. Циркуляція повітря через стіни запобігає появі пліснявого грибка в приміщенні і забезпечує гармонійну атмосферу. Клінкер невибагливий і не вимагає якогось особливого догляду. Його зберігання (як будівельного матеріалу) теж не вимагає "царських" умов.

Цегла КлінкерДе купити клінкерну цеглу?

На сторінках інтернет-магазину ТБК Апельсин представлений широкий асортимент клінкеру від провідних виробників України і зарубіжжя - Керамейя, Євротон, СБК, Біла Церква та багато інших. Фахівці нашої компаніїї проконсультують і допоможуть зробити Вам правильний вибір, а так же запропонують супутні будівельні матеріали такі як цемент або кладочні суміші і організують доставку на епіцентр Вашої будівництва.