Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Лицьова цегла - королівський оздоблювальний матеріал!

19 марта, 2019
592

Сьогодні облицювальну цеглу, будучи різновидом облицювального каменю, є вигідним рішенням в плані співвідношення ціни і якості. За допомогою обробного матеріалу можна створювати цікаву і виразну цегляну кладку, реставрувати будівлі, які мають історичну та культурну цінність.

Фасад будь-якої будівлі, оброблений облицювальною цеглою, матиме особливу виразність, а крім цього, буде захищений від згубного впливу навколишнього стреди.

Є обробна цеглина, який інакше називають «половинка» (або брусок), який має важливу перевагу: його товщина тонше звичайного цегли для будівництва, що дозволяє застосовувати його для обробки усередині приміщень, коли цінний кожен сантиметр простору.

Така цегла екологічний, стійкий до зношування, має унікальні властивості, не вимагає особливого догляду. Варто зауважити, що не перебільшуючи, лицьову цеглу - це, один з кращих сучасних облицювальних матеріалів.

Найкраще співвідношення вартості і якості оздоблювального цегли сприяло швидкому зростанню його виробництва в усьому Світі.

При обробці облицювальною цеглою стін внутрішніх і зовнішніх до їх поверхонь пред'являються особливі вимоги. Такий вид облицювання можна використовувати в приміщеннях без подальшої будь-якої обробки.

Основний матеріал для виготовлення облицювальної цегли - глина. Завдяки використанню різних домішок і добавок, лицьову цеглу володіє різноманітністю форм, фактур і колірних рішень.

Так, сьогодні обробна цеглина представлений не тільки в червоному кольорі, світовими компаніями-виробниками пропонуються цеглини, виконані в білому і чорному кольорі, а також кольоровий, однотонний і неоднорідний варіант виконання. Завдяки такому різноманіттю, можна реалізувати найяскравіші, зухвалі і одухотворені архітектурні задумки, створити справжні шедеври мистецтва, по праву претендують стати гордістю для наступних поколінь.

Крім того, що фасадна цегла має велику різноманітність кольорів, він також відрізняється великою різноманітністю поверхонь. Це і ідеально гладкі, і рельєфні поверхні.

Що стосується виробничого процесу, можна відзначити, що технологію виготовлення облицювальної цегли можна порівняти з ручною роботою: кожен конкретний цегла має свої індивідуальні нерівності, що роблять будівлю, в деякому роді, унікальним.

За вживаним матеріалом, що використовується для виготовлення, цегла розділять на наступні види:
- керамічна фасадна цегла, призначений для будівництва перегородок і стін;
- клінкерна фасадна цегла, службовець для спорудження перегородок і стін;
- клінкерна фасадна цегла, високоміцний і довговічний, призначений для будівництва фундаментів, стін, а також перегородок;
- цегла гіперпрессованний з абсолютно гладкою (ідеальною) робочою поверхнею; його область застосування така ж, як і лицьової керамічної цегли.

Фасадний традиційний цегла являє собою керамічну цеглу облицювальну, вартість якого досить невисока при наявності таких унікальних характеристик.