Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Клінкерна цегла - якість без компромісів

19 марта, 2019
582

Клінкер - це облицювальний матеріал, з легкістю виконує всі завдання, які перед ним ставляться. Матеріалу з настільки значними позитивними властивостями годі й шукати при всьому їх різноманітті. Клінкер займає почесне місце і ось чому. Міцність клінкеру не менш міцності натурального каменю. Він не потребує будь-якого догляду і ремонту, представлений в найбільш зручному форматі облицювальної цегли і тривалий час зберігає первинний вигляд. Клінкер є абсолютно безпечний і чистий матеріал, так як в його складі тільки глина і вода, а різні барвники відсутні. Такі унікальні властивості надає йому високотемпературний випал близько 1100 градусів. Від звичайного керамічної цегли клінкер відрізняється підвищеним ступенем міцності, стійкістю до морозу і вологи.

Для найбільш якісних облицювальних матеріалів є певні вимоги, яким і відповідає будь-клінкер. Ось вони: водопоглинання до 6%, ступінь міцності від 35 МПа, морозостійкість понад 50 циклів, теплопровідність 0,5-0,7 ват / мс. Клінкерна цегла представлений в широкому кольором різноманітності. Колір клінкерної цегли проходить рівномірно по всьому його розміру і ніколи не тьмяніє і не вицвітає, так як відбувається змішання різнобарвною глини і без додавання барвників. Крім квіткових ефектів застосовуються ще й структурні нюанси, наприклад, додавання піщинок, слідів від випалу вугіллям або рифлення. Клінкерна цегла чудово поєднується з багатьма іншими матеріалами: каменем, бетоном, деревом. Якщо ваш бюджет дозволяє витратити достатньо коштів на будівництво будинку, безсумнівно, вибирайте клінкерну цеглу. Цей матеріал перевірений у багатьох Європейських містах внаслідок багаторічної експлуатації.

У Європі просто не існує іншого цегли, крім клінкеру. Дивлячись на столітні будівлі з клінкеру, які все ще зберегли охайний зовнішній вигляд і дух історії, розумієш, що клінкер - найкращий облицювальний матеріал. Та й на ринку нерухомості будинок з облицюванням з клінкеру цінується набагато вище, ніж удома з іншого облицюванням.