Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Робота з бетоном

19 марта, 2019
1216

Якщо ви проводите роботи, які пов'язані з фундаментом, що складається з масивних, великих плит залізобетону , то вам не обійтися без процесу різання. Найзручніше для таких конструкцій використовувати канатну пилу. На даному етапі така технологія є найголовнішою в будівництві.

Як же працює канатна пила?
По-перше, варто звернути увагу на її збірку. Вона складається з елементів, виготовлених із застосуванням алмаза, який, як відомо, є найміцнішим матеріалом. Тепер подивимося її принцип дії. Пила за допомогою петлі охоплює бетон або залізобетон і виробляє різання. Отже, все досить просто. Але за видимою простотою ховається величезна ефективність. Різання можна виробляти на таку глибину, яка буде ідентична довжині каната. Зазвичай його довжина становить 10-60 погонних метрів.

Якщо ви використовуєте канатну пилу, то ви автоматично збільшуєте продуктивність роботи. Ви можете здійснювати різання зі швидкістю два метри на два протягом години. Іноді можна різати вісім метрів на два на годину. Швидкість роботи безпосередньо залежить від якості матеріалу, який піддається різанні. Канатну пилу застосовують в процесі різання залізобетону товщиною не більше, ніж один метр. Алмазний канат також можна використовувати в процесі різання. Він являє собою різні втулки, діаметр кожної з яких дорівнює 11 міліметрів. Вони укріплені на сталевому тросі, його діаметр становить 6 міліметрів.

Якщо ви використовуєте технологію алмазного каната, то ви повинні знати, що це інструмент, яким можна різати бетонні конструкції, конструкції із залізобетону або ж цегляну кладку. Причому глибина різу може бути абсолютно різною. Якщо ви будете використовувати ролики канатної машини, то ви зможете здійснювати і різання фундаментів, причому фундаментів великих розмірів.

Якщо ви хочете провести демонтаж будь-якої складності і в найкоротші терміни, то вам необхідно використовувати технологію канатної пилки. Канатна пила є окремим випадком використання алмазного різання. Всі пристрої, які виявляються задіяними в процесі алмазного різання, підрозділяються на кілька видів: електричні, бензинові та гідравлічні. Ви вибираєте той апарат, який максимально підходить вашим цілям. Тому найчастіше в процесі будівельних робіт використовуються ручні різьбярі, швонарезчик, а також стенорезной машина. Як ви розумієте, такі пристрої необхідні в процесі капітального ремонту, коли ви займаєтеся переплануванням квартири або робите демонтаж стін або перегородок.

Якщо ви використовуєте стенорезной машину, то особливу увагу ви звертаєте на її рельсу. Напрямна рейки такого пристрою, як правило, зміцнюється на матеріал, при цьому використовуються анкери. Використовувати стенорезной машину можна дистанційним способом, тобто оператор задає швидкість руху і обертання ріжучого диска, а потужність він вибирає залежно від якості матеріалу, який необхідно різати. Важливо також бачити, яка маса елементів, які виявляються відрубаними в процесі різання. Їх маса не повинна бути більше 25 або 50 кілограм. Тоді можна винести їх вручну. Якщо ж маса буде з кілька разів більше, то доведеться сміття вивозити. Використовуючи алмазну резку, можна робити різання абсолютно на будь-якому матеріалі, на будь-якій поверхні. Це можуть як вертикальні, так і горизонтальні поверхні. Використовувати алмазну резку стає можливим і на похилих поверхнях. Як би там не було, ви можете бути впевнені у високій точності проведення ремонтних робіт.

Різка завжди буде проходити рівно і гладко, а місця зіткнення з пристроєм, який здійснював різання, не доведеться ніяк обробляти.