Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Теплоефективні блоки та аналогічні матеріали

29 января, 2021
992

Теплоефективні блоки - характеристики і аналогічні матеріали

За допомогою блоків Теплостен зводяться не тільки зовнішні стіни, але і різноманітні каркасні конструкції. Для виготовлення матеріалу користуються спіненим пінополістиролом і каменем. Теплоефективні блоки характеризуються високою несучою здатністю, тому з їх допомогою можна зводити несучі конструкції, висота яких досягає дев'яти поверхів. Будівлі, при зведенні яких застосовувався подібний матеріал, не підлягають капітальному ремонту, але період їх експлуатації становить близько ста років.

Високотеплоеффектівний матеріал застосовується не тільки в звичайних погодних умовах, він прекрасно витримає екстремальні показники. Зовнішній шар представлений фарбованим фактурним каменем, тому додаткове покриття не потрібно.

З чого складаються теплоеффектівниє блоки?


Теплоефективний блокВідмітна особливість матеріалу - багатошарова структура. До його складу входять три шари, у кожного з них - своє призначення.

Теплоефективні блоки складаються з:

  • Фасадного шару. Він є копією природного матеріалу, існує безліч різних видів. Поверхня блоків може нагадувати мармур, натуральний камінь і цеглу. Фасадний шар складається з гранітного відсіву, цементу або керамзиту. Також до складу входять пластифікатори, колір виходить за допомогою барвників.
  • Утеплювального шару. Середня частина будматеріалу заповнена екструдованим пінополістиролом. Сучасний утеплювач дозволяє отримати високу теплоізоляцію приміщень. Зазвичай товщина шару складає близько 16 см. Подібну теплоізоляцію можна отримати при щільності матеріалу 25 кг/м.куб. Важливо уважно читати технічні характеристики, так як в матеріалі, виготовленому недобросовісним виробником, щільність може бути помітно нижче.
  • Несучого шару. Для виготовлення внутрішнього шару користуються керамзитом і цементом. Саме на нього припадає основне навантаження. Завдяки керамзиту вага виробу значно полегшена, але при цьому міцність залишається високою. Пориста структура каменю допомагає значно поліпшити показники звуко- і теплоізоляції.

Теплоефективні блоки, ціна яких досить прийнятна, широко використовуються в будівництві. Слід враховувати, що в Україні вони практично не виготовляються, основне виробництво зосереджено в інших країнах. Саме тому виникають проблеми з доставкою, в результаті матеріал може виявитися занадто дорогим. В такому випадку оптимальним варіантом стане використання матеріалів з аналогічними якостями.

Чим можна замінити теплоеффектівниє блоки?


Теплостен, ціна якого дозволяє заощадити на будівництві, можна замінити іншими матеріалами. Тим більше у нього є ряд негативних характеристик. Пінополістирол, який знаходиться всередині, має низьку паропроникність, тому при будівництві слід заздалегідь спланувати якісну примусову вентиляцію. Теплоефективні блоки повинні щільно прилягати одне до одного, щоб уникнути зазорів, слід скористатися монтажною піною при зведенні. Обов'язково потрібно виконувати внутрішню обробку, від нерівностей можна позбутися за допомогою суцільної шпаклівки.

В якості альтернативи можна скористатися:

газоблоками;

шлакоблоками;

керамічними блоками;

Керамзитоблок.

Всі вони відрізняються високими технічними характеристиками, служать протягом тривалого періоду часу. Будівельні матеріали - міцні і при цьому - легкі. З їх допомогою будівлі зводяться в рекордно короткі терміни. Головною характеристикою є екологічність і простота обробки.

Якісні будівельні матеріали за вигідною ціною пропонує Торгывельно-Будівельна Компанія Апельсин. На сайті представлено все, що може знадобитися для ремонту і будівництва. При необхідності можна отримати безкоштовну консультацію в телефонному режимі.