Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Типи будівельних блоків

03 января, 2023
897

Будівництво будинку. Блоки - як вибрати?

Будівельні блоки, що складаються з ряду матеріалів, таких як важкий бетон, пористий бетон, глина, активно використовуються в сучасному промисловому будывництві. Підходить для всіх типів будівель, а саме будинків, котеджів, великих промислових споруд, ангарів та гаражів.

Правильно вибираючи настінний матеріал для будівництва, можна буде зробити успішну покупку на роки. Вибираючи блок, вам потрібно врахувати параметри теплоізоляції, оскільки це допоможе заощадити на обігріві приміщення. Деякі будівельні матеріали не потребують додаткових коштів для проведення оздоблювальних робіт. Блоки меншої ваги можуть заощадити на фундаменті, а великі розміри з відмінними геометричними характеристиками скорочують час витрачений на будівництво, та зменшують вартість на використанні кладочних розчинів.

Блоки - це своєрідна альтернатива цегли. Вони, як правило, відрізняються по порожнинності або пористості композиції, більшими розмірами та посилюють параметри звукоізоляції і майже завжди потребують додаткового оздоблення фасаду.

Сучасні блоки модернізувалися та відрізняються від старих варіантів. Все завдяки інноваційному обладнанню та технологіям, які дозволяли підвищити функціональність та позитивні властивості. У виробництві використовуються такі традиційні матеріали як глина, цемент, вапно, природні каменямі, граніти, пісок, керамзит.

Які блоки найкраще використовуються для побудови будинку?

Будівництво з блоків швидше через те, що вони мають більші розміри ніж цегла. Вони поділяються на різні модифікації.

Виділимо основні види будівельних блоків:

За типом виробництва:


Перші пункти відноситься до будівельних блоків, які виготовлені з пористого бетону. Вони створюються внаслідок спінювання. Газобетонні блоки знаходять пористу структуру завдяки взаємодії алюмінієвої пудри з вапном. Вони добре проявляють себе як у спеку року, так і при низьких температурах, витримує 100 циклів заморозки. Пінобетонні відрізняються процесом твердіння. Воно відбувається у природних умовах. Газобетон не гниє і не горючий, легко піддається обробці, не пліснявіє та не деформується під впливом води.

Газосилікатні зручні у використанні можуть різатися вручну і характеризуються стандартними розмірами.

Шлакобетонні виробляється завдяки спеціальним машинам способом вібропресування. Відрізняються низькою ціною, але не поступаються довговічністю.

До складу керамзитних блоків входять гранули пористої обпаленої глини. Складається із сумішей цементу, піску, керамзиту та рідини. Ці матеріали фіксуються завдяки пресуванню.

За призначенням:

Де придбати будівельні блоки?

На сайті t-b-k.com.ua представлені будівельні блоки, виготовлені відповідно до загальноприйнятих стандартів якості. Вони виготовляються на новому устаткуванні з використанням інноваційних технологій. Це дозволяє покращувати характеристики та довговічність продукції. Позитивні відгуки постійних клієнтів підтверджують високу якість.

У каталозі різні види блоків для будівництва, тому кожен покупець може вибрати оптимальний варіант. Використовуйте фільтри для швидкого пошуку продукції.

Якщо у вас виникли питання про технічнім властивостям, видам матеріалу, або процесу оформлення замовлення – звертайтесь до менеджерів. Служба підтримки щодня консультує клієнтів і допомагає зробити правильний вибір. Зв'язатися можна за номером телефону, а також у чаті Вайбер або у Телеграмі.

Оформлення замовлення онлайн не займе багато часу, і зможе кожен розібратися. Якщо виникли труднощі, зв'яжіться з менеджером, який надасть для Вас цікаву інформацію.

Доставка по Україні.

Наші заводи та склади розміщені не лише у Києві, а й по інших регіонах. І для здійснення доставки ми запропонуємо Вам прогресивні логістичні рішення, які не лише допоможуть заощадити, а й максимально прискорити цей процес. Жителі Київської області вважають за краще отримувати продукцію відразу з розвантаженням машинами з кранами маніпуляторами.