Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Силікатна цегла: Пустотність - повнотіла

будматеріали асортименткільце під колодязьтруби з бетонусекційний паркан бетоннийсходи сходовіцементна фасадна плиткафундамент опалубкасилікатна облицювальна цегластовпи для забору бетоннітротуарна плитка старе місто ковальська
Показано 1 по 8 з 8 (Всього сторінок 1)

Силікатна цегла повнотіла - коротко

Усі етапи будівництва мають проходити під чітким керівництвом та поетапністю. Це стосується й вибору будівельних матеріалів. Уникнення цих моментів може призвести до неприємних наслідків. Перед початком будівництва необхідно ознайомитися з асортиментом матеріалів, формами, фактурами та кольорами.

Після вибору цегли, покупець отримує продукцію, яка зарекомендувала себе як надійна та довговічна. При цьому він користується великим попитом у споживачів. За доступну ціну можна отримати гарний, витончений матеріал, з якого можна спорудити будь-яку споруду, будинок, дачу чи камін.

При цьому ринок щодня поповнюється новими варіаціями, що дозволяє внести різноманітність у дизайн. Деякі види цеглин можна поєднувати між собою, отримуючи цікаві дизайнерські рішення.

Лицьові вироби проходять більше етапів, оскільки використовуються ще й як декор. Обов'язково здійснюється сушіння.

Силікатний склад універсальний, оскільки може використовуватися як для чорнових стін, так і для облицювання. Головне – використовувати правильну технологію кладки або звернутися до майстра.

Згодом якості цього виду покращуються. Після сушіння дані підвищуються на 11%. Тестування проводять через 2 тижні після виготовлення. Це можливо завдяки карбонізації, яка зміцнює виріб. Також висихає вапно у складі.

Силікатна повнотіла цегла - особливості

Перед придбанням варто ознайомитись із властивостями двох – трьох видів цегли. Нагадаємо, що сировина ділитися не тільки за формою, кольором та розмірами. Залежно від факторів можуть бути різні технічні характеристики, які надалі впливатимуть на експлуатацію та догляд за виробом.

Також при покупці потрібно звертати увагу на марку цегли, а саме: М150, М200, М250. Маркування вказують на міцність виробу. Тобто підписуються можливі витримки тиску у кілограмах.

Силікатна цегла, як матеріал для будівництва будинків, будівель, дач, має ряд переваг, перед іншими, а саме:

  • ● сумісність з різними сумішами кладки;
  • тривалий термін експлуатації при правильній кладці;
  • високі параметри міцності;
  • морозостійкість;
  • доступна вартість;
  • асортимент відтінків.

Цей вид може підмерзати на низьких температурах, але розморожується без деформацій. Мінусові температури – не проблема.

Ціна повнотілої силікатної цегли не висока, оскільки містить прості компоненти у складі – вапно та пісок. Під час виробництва помітна економія завдяки зменшенню енерговитрат.

З його допомогою будують навіть багатоповерхові будинки, що говорить про міцність матеріалу. Він не зазнає впливу зовнішніх негативних факторів, тому через кілька років варіант деформації виключено.

Головне - підібрати якісний матеріал, перевіривши щільність, міцність, розмір і відсутність браку.

Цегла силікатна повнотіла купити

Після того, як Ви ознайомилися з технічними характеристиками, властивостями та варіантами сировини, наступним важливим кроком є вибір компанії, яка надаватиме Вам послуги.

Кожен хоче отримати максимально якісний товар за доступною ціною. Тому зверніться до нашого підприємства t-b-k.com.ua., де розташований весь асортимент продукції для продажу. Цегла, як правило, в наявності, тому відправка миттєва.

Ми дбаємо про клієнта та репутацію, тому на нашому сайті присутні знижки на певні групи товарів, які радують покупців та формують лояльність. Також перед тим, як виставити товар на продаж, він проходить перевірку. Після цього виріб отримує сертифікат якості і при відвантаженні партій товару виписується паспорт.

Оформити замовлення можна на веб-сайті. Якщо виникли труднощі при покупці, можна звернутися до наших менеджерів або залишити повідомлення у чаті. Оператори проведуть консультацію та дадуть відповіді на запитання.

Доставка по Україні. Оплатити продукцію можна готівкою або безготівкою. Для мешканців Києва доступний самовивіз.

В интернет магазине строительных материалов и железобетонных изделий https://t-b-k.com.ua/ мы рекомендуем Вам выбрать и приобрести Цегла силікатна повнотіла и прочные стройматериалы по хорошей цене. Большой ассортимент в категории Цегла всих типів і марок от качественных производителей. Онлайн в интернет магазине строительных материалов представлены только лучшие производители: Белоруссия, Цегельня и есть возможность купить плитку облицовочную и другие товары с быстрой доставкой по Днепродзержинску, Черновцам и остальным городам А скидочные предложения на расценки тротуарной плитки или столбы для проводов будут Вас возращать к нам еще и еще. Самые лучшие предложения на столбик жб и лотки теплотрасс - купить строительные материалы онлайн можно не выходя из дома!
Фільтр