Notice: Undefined index: product_id in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 649Notice: Undefined index: product_option_id in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 650Notice: Undefined index: option_id in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 651Notice: Undefined index: in_tabs in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 652Notice: Undefined index: product_option_value_id in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 653Notice: Undefined index: option_name in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 654Notice: Undefined index: option_value_name in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 655Notice: Undefined index: sort_order in /var/www/tbk/data/www/t-b-k.com.ua/catalog/model/catalog/product.php on line 656 Стовп бетонний ДБ 80*90*2700 для винограду та інших с/г потреб і огорож - купити Стовпчики для саду та огорож Україна в Києві і Україні, ціна на Стовпчики для саду та огорож в інтернет магазині будматеріалів | ТБК Апельсин
Зворотній
виклик
Надіслати
повідомлення
Надіслати
запит
Контакти

Стовп бетонний ДБ 80*90*2700 для винограду та інших с/г потреб і огорож

  • :
    ціна 190 грн. / шт.
Характеристики
Виробник: Україна
ЗБВ Стовпчики для саду та огорож
Призначення Для саду
Для огорож
Особливості -
Довжина, мм 80
Ширина, мм 90
Висота, мм 2700
Вага, кг -
Армування Вр-1,ф-5мм,4шт.
Місто Київ
Харків
Одеса
Дніпро
Запоріжжя
Львів
Кривий Ріг
Миколаїв
Вінниця
Херсон
Полтава
Чернігів
Черкаси
Житомир
Суми
Хмельницький
Чернівці
Рівне
Кам'янське
Кропивницький
Івано-Франківськ
Кременчук
Тернопіль
Луцьк
Біла Церква
Мелітополь
Нікополь
Ужгород
Бердянськ
Павлоград
Кам'янець-Подільський
Бровари
Маріуполь
Відгуки (0)
Написати огляд
       
Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Стовп для винограду 80*90*2700

     Стовпчики для винограду 80*90*2700 - створені для того, щоб підвищити ефективність вирощування винограду і знизити при цьому витрати, але підвищити врожайність. Також потрібно вміти комплексно механізувати максимальне число технологічних процесів. До них можна віднести і обробку грунту, і внесення добрив, і глибоке розпушування міжрядь, і збирання врожаю. Зробити максимально зручними ці процеси фермеру дозволяє шпалерная система, для створення якої застосовуються виноградні стовпчики з бетону і іноді з металу або дерева будуть найкращим варіантом для Вас!

Переваги стовпів:

  • Довговічність під час експлуатації
  • Висока технологічність і зручність в установці
  • Стійкість до атмосферних явищем
  • Якісні матеріали за відмінною ціною

На сайте сторительного магазина ТБК Апельсин предлагаем выбрать Столб бетонный ДБ 80*90*2700 для винограда и других с/х нужд и ограждений и прочные стройматериалы по нормальной стоимости. Разнообразный ассортимент в категории Бетонные столбики от качественных производителей. На сайте представлены только самые лучшие бренды: Силтек, Полипласт и есть возможность купить столб для света и другие товары с быстрой доставкой по Павлограду, Полтаве и остальным городам Украины А спец.предложения на тротуарные бетонные плиты или наборные блоки для столбов будут Вас возращать к нам вновь. Выбирайте и заказывайте строительные материалы жби и лавочки - купить стройматериалы онлайн можно в один клик!
Похожие товары
Популярні розділи
Позвонити